Üye silindi 6810
Kaido ölürPeki soruyu biraz değiştirelim. Kaido'nun gölgesi Luffy'nin içinde ve Luffy Thunder Bagua'yı içten patlamalıyla birleştirip Kaido'nun tam kafasına vuruyor ne olur?
Kaido ölürPeki soruyu biraz değiştirelim. Kaido'nun gölgesi Luffy'nin içinde ve Luffy Thunder Bagua'yı içten patlamalıyla birleştirip Kaido'nun tam kafasına vuruyor ne olur?
Shanks'i sevmiyorum. Saçları yağlı yağlı dolaşıyor, gevşek, ne idüğü belirsiz.Neden?
Bu bence onu öldürmek için bir sebep değil ama sen bilirsin.Shanks'i sevmiyorum. Saçları yağlı yağlı dolaşıyor, gevşek, ne idüğü belirsiz.
Öyle deme Killer'ın gücünü görmedin mi ? Killer'ın gücünü gördüyse kaptanı nasıldır kimbilir diyerekten göndermiştir ajanı.Çok güçlü olmadığı için sinsi birisi. Kidd'e bile ajan gönderen adam.
Killer’ı gören Kidd kral sanar. Linlin kendi elleriyle durdurmaz zorunda kaldı Kirpi Sonic’i...Öyle deme Killer'ın gücünü görmedin mi ? Killer'ın gücünü gördüyse kaptanı nasıldır kimbilir diyerekten göndermiştir ajanı.
Tek bildiğimiz o sırada bile Kaido’nun adamıymış zaten.Kide ajan olarak Apoo'yu cidden göndermiş mi bu Kaido ?Apoo ne zamandır Kaido'nun adamı biliyor muyuz ?
Kral olacak adam ama biraz fazla düz işte.Bam bam girişen bir tip öyle lastik gibi yanar döner meyvesi de yok Law gibi de uçup kaçmıyor.Bunlardan dolayı vasıfsız gözüktü biraz.Uyanış falan açsa Oda neden orada olduğunu göstermiş olur bence.Uyanışla gövde gösterisi yapar Kid.Killer’ı gören Kidd kral sanar. Linlin kendi elleriyle durdurmaz zorunda kaldı Kirpi Sonic’i...
Tek bildiğimiz o sırada bile Kaido’nun adamıymış zaten.
Adam harbiden sonic gibi lan dnsbgsgzgz. Hem tip benziyor hem özelliği.Killer’ı gören Kidd kral sanar. Linlin kendi elleriyle durdurmaz zorunda kaldı Kirpi Sonic’i...
Tek bildiğimiz o sırada bile Kaido’nun adamıymış zaten.
Ben hiç hasar kasmasını beklememiştim zaten. Çok iyi bir tank olur demiştim. Tank da yalan oldu. Asla abartıldığı kadar çıkmayacak. Sesle iç kesmek kadar etkileyici bir şey çıkmaz.Kral olacak adam ama biraz fazla düz işte.Bam bam girişen bir tip öyle lastik gibi yanar döner meyvesi de yok Law gibi de uçup kaçmıyor.Bunlardan dolayı vasıfsız gözüktü biraz.Uyanış falan açsa Oda neden orada olduğunu göstermiş olur bence.Uyanışla gövde gösterisi yapar Kid.
Gördüğüm andan beri içimden kirpi Sonic diyorum bu kardeşimize. Öyle kalacak benim için.Adam harbiden sonic gibi lan dnsbgsgzgz. Hem tip benziyor hem özelliği.
Saldırısı bile sonic yav adamın.
Adam arc içinde çizmesi gereken şeyleri bile çizemiyor istediğin şeye bak :/Keşke Cc aracından önce veya sonra ödül avcıları loncası tarzı bir şey olsaydı da onlarla ilgili bölümler izleseydik.