Nasıl dönmüyor yahu ? Bilmem ne üçgeninde sıkışıp kalan adamların gölgeleri geri dönmüştü ?Hayır. Başka örnekleri de var. Mesela Gölge Meyvesi'nin kullanıcısı ölse bile, çaldığı gölgeler sahiplerine geri dönmüyor.
Nasıl dönmüyor yahu ? Bilmem ne üçgeninde sıkışıp kalan adamların gölgeleri geri dönmüştü ?Hayır. Başka örnekleri de var. Mesela Gölge Meyvesi'nin kullanıcısı ölse bile, çaldığı gölgeler sahiplerine geri dönmüyor.
Çünkü Moria gölgelerin hepsini kendi içine almıştı, hiçbir zombide gölge yoktu. Gölgeler Moria'nın içinden çıkınca da doğrudan sahiplerine geri döndü. Luffy, Moria ile ilk karşılaştığı zaman Brook'un gölgesini geri almak için onu yeneceğini söylediğinde Moria, "Beni öldürsen bile ben istemedikçe hiçbir gölge sahibine dönmez" diye cevap veriyor.Nasıl dönmüyor yahu ? Bilmem ne üçgeninde sıkışıp kalan adamların gölgeleri geri dönmüştü ?
Sen bölüm konusuna yorum atar mıydın ?Aylardır boş beleş bölümler geliyordu ama sonunda müthiş bir bölüm geldi. Hele en sondaki silüet ile işte op bu dedirtti. Kapak hikayesi de başlasa çok güzel olacak.
Kaptan Bege'nin Maceraları sona erince bırakmıştım ama ara sıra atıyorum.Sen bölüm konusuna yorum atar mıydın ?
Teach meyveyi çalıp üçüncü meyve olarak yese mükemmel olurmuş aslında.Yalnız Moria'nın meyvesi çok deli bir meyve. Çok daha karizmatik bir karakterde olsa ve yılların gelişimi boyunca gölgeleri kendinde toplasa Kabus Luffy'nin çok daha karizmatik hali aklınıza gelsin. Kaido felan hikaye olurdu yani.
Ayrıca gölgelerin sahip olduğu özelliklere de sahip olabiliyordu. Her türlü savaş sanatı felan bir çok şeyi anlama kabiliyetiyle birlikte gölgelerin verdiği güçler felan. Tam final baş düşmanına dönüştürülebilecek bir şey.
Muhteşem ötesi çatı dövüşüne yorum atmaman üzücü olmuş.Kaptan Bege'nin Maceraları sona erince bırakmıştım ama ara sıra atıyorum.
Anladığım kadarıyla Fairy Tail ile alakali detayli analizler yazmaktan bölüm yorumlarına pek uğramıyorsun.Kaptan Bege'nin Maceraları sona erince bırakmıştım ama ara sıra atıyorum.
Bege reis Wano'da olsa Kaido şuan çoktan düşmüştü. Luffy'yi 10 dakika kalesine alır ve tank görevi görürdü. Yapmadığı şey değil sonuçta. Oda o yüzden Wano'ya getirmedi.Kaptan Bege'nin Maceraları sona erince bırakmıştım ama ara sıra atıyorum.