Beğeniyi geri çektim resmen fake atmışsın keko. Shanks'ı niye katıyorsun olum araya :/Garp halkın adamı. Kutsallar ile direkt olarak bir bağlantısı yok adamın. Kuçu arıyorsan kızıl olanı var:d Hem de iki adet:dd
Beğeniyi geri çektim resmen fake atmışsın keko. Shanks'ı niye katıyorsun olum araya :/Garp halkın adamı. Kutsallar ile direkt olarak bir bağlantısı yok adamın. Kuçu arıyorsan kızıl olanı var:d Hem de iki adet:dd
Onun ciğeri beş para etmez ya, anca üzerine işetsin.Garp halkın adamı. Kutsallar ile direkt olarak bir bağlantısı yok adamın. Kuçu arıyorsan kızıl olanı var:d Hem de iki adet:dd
William'a karşı elimdeki her şeyi kullanmam gerekiyordu. Yoksa sıkıntı oluyor biliyorsun:dDBeğeniyi geri çektim resmen fake atmışsın keko. Shanks'ı niye katıyorsun olum araya :/
Kızıl'a bakışın niyeyse aklımda başka türlü kalmış.... Ouww olmadı.Onun ciğeri beş para etmez ya, anca üzerine işetsin.
Garp, Shanks'ın ağzı burunu yarsa güzel olurdu. Kendi gücü yetmeyince çoluk çocuğun aklı yıkıyor, altyapıdan korsan yetiştiriyor. Çok leş adam.Garp halkın adamı. Kutsallar ile direkt olarak bir bağlantısı yok adamın. Kuçu arıyorsan kızıl olanı var:d Hem de iki adet:dd
O kol verme sahnesi bildiğin manipülasyonun allahı. Tam oskarlık.........Garp, Shanks'ın ağzı burunu yarsa güzel olurdu. Kendi gücü yetmeyince çoluk çocuğun aklı yıkıyor, altyapıdan korsan yetiştiriyor. Çok leş adam.
Shanks dilenci gibi kolunu gövdeye bağlıyor çıksa şaşırmam.O kol verme sahnesi bildiğin manipülasyonun allahı. Tam oskarlık.........
Şu apla ile aynı energye sahip Shanks............
Ace'in ziyaret ettiği bölümde kollu çizilmişti animede:dD Her an surpraz yapabilir............Shanks dilenci gibi kolunu gövdeye bağlıyor çıksa şaşırmam.
Makino da ona bir surpraz yapmıştır mıdır??Ace'in ziyaret ettiği bölümde kollu çizilmişti animede:dD Her an surpraz yapabilir............
allahtan saat geçti de gencoların olmıyan ahlakını da yoketmiyorsun......Makino da ona bir surpraz yapmıştır mıdır??
Engelli maaşına tamah etmeyip denizlerde bir çare para kazanmaya çalışan baba gibi babhsjfjfallahtan saat geçti de gencoların olmıyan ahlakını da yoketmiyorsun......
Mutlu bir aile tablosu....