Toei serideki büyük bir yanlışı düzeltiyor işte daha ne istiyorsunuz.Vallahi kıymet bilmezsiniz.İyiden kötüden ayrı apayrı bi nokta bu. İnanılmaz yani. One Piece’le alakası olmayan birine önce Luffy’nin Wano güç gösterilerini izletsek. Sonra gidip Zoro’nun bu videosunu izletsek, millet Zoro’yu serinin ana karakteri sanar.
Burada gördüğüm tek şey seri sonu Zoro'nun zirve olacağı. Reyis burda da farkını konusturmuş.Soru basit Pandaman nerde.?Daha önce yapıldı mı bilmiyorum neyse maksat eglence.
Adam dokunmadan yeri gökyüzünü piksel piksel olana kadar kesti üstüne uçtu. Meyve yemediği halde uyanış açtırmışlar Dof, Kaido ve Kata'yı aynı anda dövecek.Toei serideki büyük bir yanlışı düzeltiyor işte daha ne istiyorsunuz.Vallahi kıymet bilmezsiniz.
Luffy'nin iki bacağının arasında.Soru basit Pandaman nerde.?Daha önce yapıldı mı bilmiyorum neyse maksat eglence.
1 tane olduğnu kim söyledi.Luffy'nin iki bacağının arasında.
Doğru yapmışlar ahahaha Esaslı bir ana karakter öyle yapar zaten.Aynı anda olmasa bile alayını indirip geçer.Ne o öyle Sezar’a üç round Batman’e ikinci round falan.Böyle böyle seri bini geçti bitmiyor.Adam dokunmadan yeri gökyüzünü piksel piksel olana kadar kesti üstüne uçtu. Meyve yemediği halde uyanış açtırmışlar Dof, Kaido ve Kata'yı aynı anda dövecek.
The Chad Bar. Oyajinin arkasında Oden'in karşısında1 tane olduğnu kim söyledi.
Mangayı okumayan biri için Zoro net serinin en güçlü karakteridir buna emin oldum. Mangayı okusalar yakarlar Oda'yı.... Adam orağı kemiklerinin arasına sıkıştırdı yaDoğru yapmışlar ahahaha Esaslı bir ana karakter öyle yapar zaten.Aynı anda olmasa bile alayını indirip geçer.Ne o öyle Sezar’a üç round Batman’e ikinci round falan.Böyle böyle seri bini geçti bitmiyor.