Saf sevgi dediğin ScarlettirDeme öyle şeyler yürüyen günah bizimki saf bir sevgi.
Saf sevgi dediğin ScarlettirDeme öyle şeyler yürüyen günah bizimki saf bir sevgi.
Sakazuki ölür mü diye bir konu açmayı planlıyordum. Ama bu konuya pek gerek olmadığını düşündüm.Biriniz şöyle harharlı bir konu açında tartışak yav. Vs olur, 'adam mıdır madam mıdır' tarzı konular olur yeter ki olsun
Çünkü ölecekSakazuki ölür mü diye bir konu açmayı planlıyordum. Ama bu konuya pek gerek olmadığını düşündüm.
Olabilir, bence Sakazuki'yi kim şamarlar diye konu açsan daha iyi olur gibi. Şıklarda;Sakazuki ölür mü diye bir konu açmayı planlıyordum. Ama bu konuya pek gerek olmadığını düşündüm.
Aha asıl şimdi hoş geldin.Bende Luffy fanıyım yav mdsömdsösdmö
Komedi bölümüne açın bunu.Olabilir, bence Sakazuki'yi kim şamarlar diye konu açsan daha iyi olur gibi. Şıklarda;
Dragon, Sabo, Shanks, Luffy, Coby ve elbette karpuz gibi ateş yaran Zoro falan diye gider bence iyi de konu olur.
Demekki amiral yonkou dan sonra ?Oda nedense Sağkol sonrası direkt Yonko'ya geçti. Arada Amiral yok muydu?
Kaido ve Big Meme'yi yenen Luffy: Hey Sanji!!! Akainu sende... Ben Yonko seviyesindeyim, onla dövüşemem.Demekki amiral yonkou dan sonra ?