Pell bana göre istisna çünkü Sandman konu ile alakalı röportajı çevirdiği bir tweet atmıştı.Pell'in öldüğü dönem 9/11 zamanı olduğu için editörün izin vermediğini söylüyordu.Pell'in hayatta kaldığı bölüm ben umudumu kestim bu adamdan.
Pell bana göre istisna çünkü Sandman konu ile alakalı röportajı çevirdiği bir tweet atmıştı.Pell'in öldüğü dönem 9/11 zamanı olduğu için editörün izin vermediğini söylüyordu.Pell'in hayatta kaldığı bölüm ben umudumu kestim bu adamdan.
Anlıyorum da editörün müdahalesinin son anda olduğunu sanmıyorum, madem izin yok başka bir biçimde yaz hikayeyi. Kaç bölüm bomba öldürecek herkesi goygoyu yaptı hatırladığım kadarıyla.Pell bana göre istisna çünkü Sandman konu ile alakalı röportajı çevirdiği bir tweet atmıştı.Pell'in öldüğü dönem 9/11 zamanı olduğu için editörün izin vermediğini söylüyordu.
ODA ve editörü(temsili)=
Oda, daha önce hayran teorileriyle çakışırsa finali değiştireceğini söylemiş fakat bugün yapılan bir TV şovuna göre, fan teorileriyle aynı bile olsa final sayısını asla değiştirmeyecekmiş. 1999 yılında çoktan karar vermiş finale ayrıca.
Namibya cumhurbaşkanı danışmanlığına çok yakışırdı bu editörler.ODA ve editörü=
Şeyi merak ettim.Kadınlar adasında anadan üryan gezen Luffy'ne o davranışlarını yakıştırdın mı peki ?Hiç yakıştıramadım.
Yakışır Reyize.Şeyi merak ettim.Kadınlar adasında anadan üryan gezen Luffy'ne o davranışlarını yakıştırdın mı peki ?
Erkek adamdır yakışır mı diyorsun.Yakışır Reyize.