Oradaki tek mutsuz kişi Sanji. Jinbei'ye kendini öldür de demişti. Çıtırdan babası Judge gibi ırkçı birisi.Sanji yine çekememiş.
Oradaki tek mutsuz kişi Sanji. Jinbei'ye kendini öldür de demişti. Çıtırdan babası Judge gibi ırkçı birisi.Sanji yine çekememiş.
Efsane giriş yapıyordu. Kid ile law ın bu allahın lütfu, benim tayfa allahın cezası bakışlarını da unutamıyorum.Reis iyi güzel de Wano'ya geldikten sonraki o sahte hallerini unutmadık hala. Tayfası ne durumda acaba?
O halde bile yeni tayfasını düşündüğünü görmek güzel ama reisin içi kan ağlıyor be datte.Sahneye çıkmak için uygun anı beklerken repliklerine çalışmak suçmu kardeş? Heyecanlanmış özel bir an olsun istemiş işte reis.
Yok be. Gayet mutlu baksana.O halde bile yeni tayfasını düşündüğünü görmek güzel ama reisin içi kan ağlıyor be datte.
Hangi sayı olduğunu hatırlıyor musun? Açıp tekrar okuyasım geldi o sayfaları.Efsane giriş yapıyordu. Kid ile law ın bu allahın lütfu, benim tayfa allahın cezası bakışlarını da unutamıyorum.
976. Sayı.Hangi sayı olduğunu hatırlıyor musun? Açıp tekrar okuyasım geldi o sayfaları.
Hatunlarını çalmış. Ben de sinirlendim şimdiSanji yine çekememiş.
Bu adam hiç bi şeyi hazmedemiyor zaten, hep bi kıskançlık.Hatunlarını çalmış. Ben de sinirlendim şimdi
Bu arada Laputa: Castle in The Sky'ı izledin mi?Hatunlarını çalmış. Ben de sinirlendim şimdi
Gülüyorsun mutlu sanıyorlarYok be. Gayet mutlu baksana.