Üye silindi 1004
Oda Nami'ye daha çok side çizebilmek için Yamato'yu yarattı.@Yubashiri-sama @Aiden
Yamato'nun Wcı'da ne işi var? Sideboob'u bari benzer çizme Oda...
Oda Nami'ye daha çok side çizebilmek için Yamato'yu yarattı.@Yubashiri-sama @Aiden
Yamato'nun Wcı'da ne işi var? Sideboob'u bari benzer çizme Oda...
Haber olduğu için silmeyecektim ama sileyim bari sorun çıkmaması adına.Resmi sil bence bu forumda yasak bu tarz şeyler paylaşmak.
Onu da zamanında taktik diye yapmış adamın iç sesleri ortadaFatality değil ama şöyle bir durum var.Wb onu bıçaklayan Squardo'ya bile sarılan affeden adamdı.Bu tarz hareket beklentisi yalan oldu o yani mevzu.
Yani müttefikleri inandırmak şov yapmak olarak görüyorsun o hareketi öyle mi anladım ? Bence beyazsakalı tanıyamamışsın.Öyle kurnazlık yapacak adam değil.Sıfatından bile belli olurdu öyle olsa çizerdi yazar.Onu da zamanında taktik diye yapmış adamın iç sesleri ortada
Squardo için yaptığı tek şey artık geride kalıp öleceği kesinken "sen yürü git la burası bende" demesidir. Yorgan gitmiş kavga bitmişti. Ace kurtulmuş artık kaçıyordu tabi nereden bilecek sonrasında yapacağı mallığı.
Adam kendi iç sesiyle itiraf ediyor la ne yorumlaması? Baya baya Akainu gevşeğini tasdik ediyor. Ki kurnazlığı da vardır WBnin. Milleti yıllarca kandırmış "ailemsiniz size dokunana ne yaparım" falan diye.Yani müttefikleri inandırmak şov yapmak olarak görüyorsun o hareketi öyle mi anladım ? Bence beyazsakalı tanıyamamışsın.Öyle köylü kurnazlığı yapacak adam değil.
Sayfa atsana nerede diyor ? @RedTeroR sen daha bilgilisin Wb konusunda bir baksana.Adam kendi iç sesiyle itiraf ediyor la ne yorumlaması? Baya baya Akainu gevşeğini tasdik ediyor. Ki kurnazlığı da vardır WBnin. Milleti yıllarca kandırmış "ailemsiniz size dokunana ne yaparım" falan diye.
Çok mantıklı yorum atmış ne desem bilemedim şimdiSayfa atsana nerede diyor ? @RedTeroR sen daha bilgilisin Wb konusunda bir baksana.
Sayfa atsana nerede diyor ? @RedTeroR sen daha bilgilisin Wb konusunda bir baksana.
Burada ben birşey göremedim ne var tam olarak.Birde bu çeviri nereden dünyanın en güçlü adamı değil tehlikeli diyor Sengoku.Oden veya ailesi için Kaidoya telefon açamayan, çok kaybımız olur diyen adam tüm adamlarını Ace gereksizi için feda ediyor hem de daha büyük bir güce karşı. Belki de yaşlılıktan aklı gidip geliyordu artık bilemiyorum
Bal gibi de görmüşsündür sen, bırak şimdi odak kaydırmayıBurada ben birşey göremedim ne var tam olarak.Birde bu çeviri nereden dünyanın en güçlü adamı değil tehlikeli diyor Sengoku.