Zoro'nun sırtı zaten yere gelmez
Zoro'nun sırtı zaten yere gelmez
Zoro'nun sırtı normalde de yere gelmez ama Enma'nın öyle bir özelliği olsa güzel olurdu.Enma nın kesti kişilerin hakisini alma gibi bi özelliği olsaydı çok güzel olmaz mıydı, hemde zoro nun sırtı yere gelmez di.
Leş bir özellik. Zoro'ya yakışmaz.Zoro'nun sırtı normalde de yere gelmez ama Enma'nın öyle bir özelliği olsa güzel olurdu.
Sanji'yi Power Ranger'a dönüştüren adamdan beklenir.Leş bir özellik. Zoro'ya yakışmaz.
Aslında açabilmesi mantıksız değil İnsan meyvesi yiyen bir geyik. Kendi iradesini kazanıyor. Minklerde insanlaşmış hayvan ırkları hayvan görünümündeler kendi iradeleri var açması çok mantıklı olur ama o zaman da ırk muhabbetinin bir anlamı kalmaz.Chopper normal geyik o sulong formunu açamazki
Bakış açını beğendim ama Chopper mink olmadığı için Sulong açması abes kaçar.Onun yerine meyvesi ile alakalı bir güçlenme alması daha iyi olur.Aslında açabilmesi mantıksız değil İnsan meyvesi yiyen bir geyik. Kendi iradesini kazanıyor. Minklerde insanlaşmış hayvan ırkları hayvan görünümündeler kendi iradeleri var açması çok mantıklı olur ama o zaman da ırk muhabbetinin bir anlamı kalmaz.
Chopper'ın monster pointi ile uyanışı aynı mıdır sence? Yani demek istediğim rumble ball zoanların sınırlarını zorluyor ya uyanış açmasını mı sebep oluyor acaba ?Bakış açını beğendim ama Chopper mink olmadığı için Sulong açması abes kaçar.Onun yerine meyvesi ile alakalı bir güçlenme alması daha iyi olur.
Chopper bence şuana kadar uyanışı açmadı.BB ile mücadelede açacağını düşünüyorum.Chopper'ın monster pointi ile uyanışı aynı mıdır sence? Yani demek istediğim rumble ball zoanların sınırlarını zorluyor ya uyanış açmasını mı sebep oluyor acaba ?
Ben de öyle bakıyordum ama haki konsepti dedikleri gibiyse o zaman kılıcın özeliği de onların dediği gibidir bence.Diğer kılıçta 1'e beş alırken Enma'da 1'e 10 alıyor gibi bir durum var. Tıkanıklık değil de aynı zahmete daha fazla getirisi var gibi bence.
Ne dediklerini bilmiyorum. :dBen de öyle bakıyordum ama haki konsepti dedikleri gibiyse o zaman kılıcın özeliği de onların dediği gibidir bence.