Üye silindi 6669
Atlama öncesiyle söyledim doğrusu 21 ediyor . Teori zaten bir umut olabilir.Mihawk o 20 yıl önce 23 yaşında oluyordu. 23 yaşında o kadar güçlü olduğunu hiç sanmıyorum.
Atlama öncesiyle söyledim doğrusu 21 ediyor . Teori zaten bir umut olabilir.Mihawk o 20 yıl önce 23 yaşında oluyordu. 23 yaşında o kadar güçlü olduğunu hiç sanmıyorum.
Bizim Zoro bile 21 yaşında anca komutan seviyesi. Mihawk bilmediğimiz birini yenmiştir ünvan için. Yendiği kişiyi de öldürmürmüştür bence. O yüzden hiç görmemişizdir yendiği kişiyi.Atlama öncesiyle söyledim doğrusu 21 ediyor . Teori zaten bir umut olabilir.
Aynı ceketler değil ki, Mihawk'ın kollarında desen falan var.Mihawk en güçlü kılıç ustası olmak için Rayleigh'i yenmiş ve üzerindeki pelerini almış olabilir. Bundan da Zoronun da hem en güçlü kılıç ustası hem de Kk sağ kolu olacuğanı çıkarabiliriz.
@Siyah Ateş bunun hakkında ne düşünüyorsun.
Oda Raye bu unvanı verip de elinden yenilgiyle aldırmaz işte.Ünvan için olabilir.
Roger 24 yıl önce idam edildi. Ray 54, mihawk 19 yaşında oluyor. 19 yaşında bu unvanı kazanması saçma. Erken yaşta zirve olmak sadece bizim tayfaya has olacak.Roger atlama öncesiyle gidersek 22 yıl önce idam edildi, Ray ise 20 yıldır kılıç kullanımıyordu. Rayleigh'in(56 yaşında) Mihawka yenildikten sonra kılıç kullanmayı bıraktığını düşünebilirmiyiz ta ki Luffy'lerle tanışana kadar.
Atlama öncesine göre yazdım. İdam 22 ray 56, Mihawk 21 oluyor.Roger 24 yıl önce idam edildi. Ray 54, mihawk 19 yaşında oluyor. 19 yaşında bu unvanı kazanması saçma. Erken yaşta zirve olmak sadece bizim tayfaya has olacak.
Dayağı güzel yiyen adamın fanı ol. Arlong daha iyi bir villain, onu ol
Arlong, Kuro şimdikilerden çok daha iyiler. Hele Kuro... Sadece huzurlu bir yaşam istiyordu.Dayağı güzel yiyen adamın fanı ol. Arlong daha iyi bir villain, onu ol
Kuro serinin en iyi villaini de olabilir. Kaliteliydiler. Kuro kalitesinde bir Yeni Dünya kötüsü hoş olurduArlong, Kuro şimdikilerden çok daha iyiler. Hele Kuro... Sadece huzurlu bir yaşam istiyordu.