Bogard reisi hatırlattın işte, ne güzel. :/O mesaj niye o kadar like aldı yav xd
Bogard reisi hatırlattın işte, ne güzel. :/O mesaj niye o kadar like aldı yav xd
Saji O Wazamono sınıfı 12 kılıçtan biri.Diğer Kitetsu serisi kılıçlar gibi lanetli bir kılıç.Başka herhangi bir bilgi yok.Shodai kitetsu hakkındaki bilgilerimiz neler
Lanetli kılıç serisinin en iyisi. Muhtemel 12'lik. Sandai'nin ortaya çıkardığı güç düşünülürse sayko kere sayko güçlü bir kılıç. Muhtemel kullanıcısı kel Gandhi.Shodai kitetsu hakkındaki bilgilerimiz neler
Shodai o adamdaysa ki %99 o adamda.. Göreceğiz. Elbaf sonrasında diye tahmin ediyorum.@Densetsu no Samurai Sence Gorosei'de Gandhi'ye benzeyen dayıyı Zoro karşısında görür müyüz ?
Bütün imparatorlar düşmeden hükumetle savaşmazlar. Elbafdan sonra Laugh tale sonraysa hükumet var.Shodai o adamdaysa ki %99 o adamda.. Göreceğiz. Elbaf sonrasında diye tahmin ediyorum.
Son savaşta Amirallerden sonra gelebilirler.Shodai o adamdaysa ki %99 o adamda.. Göreceğiz. Elbaf sonrasında diye tahmin ediyorum.
Bizimkilerin amirallerle karşılaşacağını düşünmüyorum pek ama her şey olabilir.Son savaşta Amirallerden sonra gelebilirler.
Sadece Canavar Üçlünün vsleri olsun yeter.Sanji Kizaru Fujitora vs Zoro ve Akainu vs Luffy güzel olurdu.Bizimkilerin amirallerle karşılaşacağını düşünmüyorum pek ama her şey olabilir.