Sade Wano'ya sahip değil mi Kaido?Kaido'nun bölgeleri arasında Kaido'ya karşı çıkan bir yeri basmaya gitmişlerdir büyük ihtimal.
Sade Wano'ya sahip değil mi Kaido?Kaido'nun bölgeleri arasında Kaido'ya karşı çıkan bir yeri basmaya gitmişlerdir büyük ihtimal.
Göklerden geleeeeen bir karaaaaaaar vardır.Kaido klasik arc kötüsü gibi inmeyecek demek ki. İmu falan diyor bayağı karışacak ortalık.
Caribou'nun kapak hikayesindeki ada ve Drake Korsanlarının Yeni Dünya'ya ilk girdiğinde karaya bastıkları kış adası var.Sade Wano'ya sahip değil mi Kaido?
Gene tekrarlıyorum sade Jack'in yaptıkları ortada iken bir yonko üç as adamıyla kimi durdurmaya veya kime saldırmaya gitti? Böyle bir şeye en yakın MF savaşı herhalde.Caribou'nun kapak hikayesindeki ada ve Drake Korsanlarının Yeni Dünya'ya ilk girdiğinde karaya bastıkları kış adası var.
Oda bence burda sıvamak için böyle bir yönteme başvurdu.Yoksa o dörtlü Marie Geoise'ya saldırsa durdurabilecek adam yok WG tarafında.Gene tekrarlıyorum sade Jack'in yaptıkları ortada iken bir yonko üç as adamıyla kimi durdurmaya veya kime saldırmaya gitti? Böyle bir şeye en yakın MF savaşı herhalde.
Deme istediğim bu işte.Oda bence burda sıvamak için böyle bir yönteme başvurdu.Yoksa o dörtlü Marie Geoise'ya saldırsa durdurabilecek adam yok WG tarafında.
Küçük bir ihtimal başka bir Yonko ile savaşmaya gitmiş olabilirler.Ama bu dediğim olsaydı seride mutlaka 2 satırda olsa sözü geçerdi.Deme istediğim bu işte.
Bunlar buradan çıksın
Ama efendim nasıl çıksın
Çıksın işte bana ne bir şekilde onlar orada olmasın.
Senin her yerin plan olsa ne yazar Oda diyesi geliyor insanınAdam Zoro ve Luffy sahnelerini uzun zamandır planlıyordum falan demiş. Zoro Kaido’nun kellesi için mi geliyor
İki satır bile olsa az yahu. Yonko üç komutanıyla 1000 sayıdır nereye gitti. Bir Shanks ki onlar zaten malum bir de Babalık. Orada kötü yaptı bence Oda.Küçük bir ihtimal başka bir Yonko ile savaşmaya gitmiş olabilirler.Ama bu dediğim olsaydı seride mutlaka 2 satırda olsa sözü geçerdi.
Oda artık hikaye yazmada sıvamaya çok yerde başvuruyo.Özellikle şuan ki Wano arcında çok var bu.İki satır bile olsa az yahu. Yonko üç komutanıyla 1000 sayıdır nereye gitti. Bir Shanks ki onlar zaten malum bir de Babalık. Orada kötü yaptı bence Oda.