Kabul etmiş olsa zaten Ace tartışmıyorduk şimdi keke(((Kabul etmemiş reis zaten.
Alimden zalim doğmuş der beraber gömerdik.
Kabul etmiş olsa zaten Ace tartışmıyorduk şimdi keke(((Kabul etmemiş reis zaten.
Aradaki bağlantıyı kuramadın mı? Oda teach'i yc2 yapsaydı sıralama doğru olacaktı ve wb komutanlarında tümen sıralaması= güç sıralaması diyecekti. Ama onun yerine Ace oturunca işler bozuldu. Her şeyi ayrıntılı açıklamak lazımmış, onu anladım. :/Kral bu ne yaman çelişki, senin görüşün hangisi? :s
Ace, Gomu gomu için hamal meyvesi diyor adam savaşta kullanılabileceğine inanmıyordu bile. Ace küçükten yese hayata daha da küsmüş başlardı. Büyük ihtimal de intihar ederdi. Mera mera meyvesini çaylak haliyle buluyor Ace, o mu buluyor o da belli değil. Romanda Deuce ile birlikte yarı yarıya yiyorlar sırf Ace daha önce ısırdı diye o gücü kazanıyordu. Bal akıyor resmen.Ballı olsa Luffy gibi küçükten yer. Onu bile Shanks sayesinde yiyor. Ace kendi buluyor hiç olmazsa.
Şaştım kaldım afalladım vay canına şimdi yandım. :d Adamın söylediğini şöyle olsaydı söylemezdi diye çevirmen gerçekten muazzam. İşine geldiği gibi yorumlamanın kaçıncı seviyesi oluyor bu? :/Aradaki bağlantıyı kuramadın mı? Oda teach'i yc2 yapsaydı sıralama doğru olacaktı ve wb komutanlarında tümen sıralaması= güç sıralaması diyecekti. Ama onun yerine Ace oturunca işler bozuldu. Her şeyi ayrıntılı açıklamak lazımmış, onu anladım. :/
Ahahahahahahahahahahhahha. Harbiden komik yorummuş he. Eyvallah.Şaştım kaldım afalladım vay canına şimdi yandım. :d Adamın söylediğini şöyle olsaydı söylemezdi diye çevirmen gerçekten muazzam. İşine geldiği gibi yorumlamanın kaçıncı seviyesi oluyor bu? :/
Wb korsanlarında tümen sıralaması güçle alakalı değil diyende oda, ace'in yerine teach'in geçmesi gerektiğini söyleyenden oda. Çelişkili diyeceksen oda'ya demiş olursun. :/Şaştım kaldım afalladım vay canına şimdi yandım. :d Adamın söylediğini şöyle olsaydı söylemezdi diye çevirmen gerçekten muazzam. İşine geldiği gibi yorumlamanın kaçıncı seviyesi oluyor bu? :/
Roger muhtemelen tayfa ile gelmiştir. Başka türlüsü çetrefilli olur.Kafama bir soru takıldı bilenler vardır illaki.
Xebec vs Roger ve Garp olayında Roger tayfasını getiriyor muydu? Ben hatırlamıyorum sanki tekti tayfasının ismi geçti mi? Garp gittiğinde Sengoku ismi geçti mi?
Kafama bir soru takıldı bilenler vardır illaki.
Xebec vs Roger ve Garp olayında Roger tayfasını getiriyor muydu? Ben hatırlamıyorum sanki tekti tayfasının ismi geçti mi? Garp gittiğinde Sengoku ismi geçti mi?