Yazdıklarını okumuyorsun galiba ?Ben sen değilim kıyaslama.
Yazdıklarını okumuyorsun galiba ?Ben sen değilim kıyaslama.
Hepimiz öyle yapmıyor muyuz?İşimize geleni gösterge olarak alalım diyorsun yani
King gagası ile Sanji'yi itti. diyen birisine fazla dil sarfediyorsun dostum.Anlatamıyorum galiba.Bu cinin gemi boyutunda olan halini blokladığını attım sana.Partideki olayları örnek verirsen Smoothie de Reiju'dan hasar yiyor,Luffy de galetta denen kekodan dayak yiyor.Bunlar bir gösterge değil.
Okuyorum ama senin okuduğunu düşünmüyorum.Orda neler yazdığımı okusaydın muhtemelen bunu yazmazdın.Yazdıklarını okumuyorsun galiba ?
Gerçekten yazdıklarını okumuyorsun, senin attığın sayfadan sonra cevap olarak, o da başka bir sayfa atmış, sonra sen diyorsun ki adama senin attığın değil bu önemli. İşine geleni almışsın işte diğerine bir ama koymuşsunOkuyorum ama senin okuduğunu düşünmüyorum.Orda neler yazdığımı okusaydın muhtemelen bunu yazmazdın.
Sanji'nin Cinci tarafından yenildiği bir panel bulun onu gösterge alalım.İşimize geleni gösterge olarak alalım diyorsun yani
Arkadaş Sanji'nin uçurulmasını örnek verip cinin fiziksel gücü daha fazla dedi.Ben de Sanji'nin gemi boyutundaki cinini durdurmasını atıyorum işte.Zayıf olan karşısında küçük düşüp,büyük cin karşısında durmuş adam.Tepe noktasını durdurmuş yani.Bunu gerçekten açıklamalı mıyım ?Gerçekten yazdıklarını okumuyorsun, senin attığın sayfadan sonra cevap olarak sen de başka bir sayfa atmışsın, diyorsun ki adama senin attığın değil bu önemli. İşine geleni almışsın işte diğerine bir ama koymuşsun
Helal Zoro'ya.Sanji 40 metrelik cin blokladı diye övülür, Zoro 800 metrelik Pica'yı 8'e böler ammmmmaaaan pırt derler. Ulan Zoro ne adamsın
Adam Sanji yenildi dememiş bak, öyle bir şey yok. Rahat blokladıya karşılık rahat bloklamadı bazen dayak yedi demiş. Ki mangada bazen dayak yediği görülüyor daha sonra bloklamış ama bu da önceki dayak yemesini götürmüyor.Sanji'nin Cinci tarafından yenildiği bir panel bulun onu gösterge alalım.
Sanji bir üst versiyonunu bloklamasına rağmen daha alt bir versiyonu atıp "Bunu bloklayamamış." demek garip bence.
Arada zaman farki olmaksizin G4thlü Luffyi yenip g2 li Luffy ye yenilen birisi olabilir mi şu evrende?
Ayni kapiya cikiyor bu dedikleriniz