Krakerle çok çetin bir dövüşün içine girerler ama kazanabilirler mi bilmem...Kata vs Hawkins, Apoo, Kid ve Killer ne olur?
Kata bence sadece sol kolunu kullanarak döver hepsini.
Krakerle çok çetin bir dövüşün içine girerler ama kazanabilirler mi bilmem...Kata vs Hawkins, Apoo, Kid ve Killer ne olur?
Kid tek yener.Krakerle çok çetin bir dövüşün içine girerler ama kazanabilirler mi bilmem...
Kid hariç başka birini yazsan Kata okey de Kidin yanında birileriyle Katanın şansı yokKata vs Hawkins, Apoo, Kid ve Killer ne olur?
Bir tane bisküvi askeri mi ?Kid tek yener.
Onlarcasına sahip Cracker'ı.Kid dediğimiz adam savaştan savaşa kafa atmış,2yılı dolu dolu geçirmiş potansiyelli bir nova.Bir tane bisküvi askeri mi ?
Günceli alabilir muhtemelen.Kid hariç başka birini yazsan Kata okey de Kidin yanında birileriyle Katanın şansı yok
Sivil katliamlarına rağmen iki yılda sadece 100 milyon ödül artışı yaşamış. Tamam ödül her şey değil ama demek ki Dof'u indirmek kadar önemli bir şeyler yapamamış.Onlarcasına sahip Cracker'ı.Kid dediğimiz adam savaştan savaşa kafa atmış,2yılı dolu dolu geçirmiş potansiyelli bir nova.
Hükümetin haberi var mı ki yaptıklarından ? Yonkolara dalıp dayak yediğinin haberlere yansıdığını sanmıyorum.Ki kendi macerasını anlatıyor zaten Udon bölümlerinde.Önce kızıl saç tayfasıyla dövüşüp kolunu veriyor,sonrasında istediğini almak için tatlı komutanıyla dövüştüğünü ve yaraladığını söylüyor,tekrar sonrasında ise Kaido'yla dövüşüyor zaten.Sivil katliamlarına rağmen iki yılda sadece 100 milyon ödül artışı yaşamış. Tamam ödül her şey değil ama demek ki Dof'u indirmek kadar önemli bir şeyler yapamamış.
Hükümetin ensüpernova nın yaptıklarından haberi yok mu ? Hele ki yonkolara yaptıklarından ...Hükümetin haberi var mı ki yaptıklarından ? Yonkolara dalıp dayak yediğinin haberlere yansıdığını sanmıyorum.Ki kendi macerasını anlatıyor zaten Udon bölümlerinde.Önce kızıl saç tayfasıyla dövüşüp kolunu veriyor,sonrasında istediğini almak için tatlı komutanıyla dövüştüğünü ve yaraladığını söylüyor,tekrar sonrasında ise Kaido'yla dövüşüyor zaten.
Her yaptıklarından tabii ki yok Üç tane yonko bölgesine girip çıkan adamın ödülü nasıl 400 küsürlerde olsun yoksa Adam başta Shanks'ın tayfayla kapıştığını söylüyor kolu orda vermiş.Üst üste 3 tane dövüş yaşamış.İyisi kötüsü Queen bile yense bu herifi şaşırırım.Fanların teorisi yaraladığı tatlı komutanının Smoothie olduğuydu eğer öyleyse @Aiden düşünsün xd.Hükümetin ensüpernova nın yaptıklarından haberi yok mu ? Hele ki yonkolara yaptıklarından ...
Hedefimiz Shanks dedikten üç dakika sonra sadece Kaido'ya kaybediyor. Yonkoların gücü hakkında fikri olduğunu sanmıyorum. Yaraladığı tatlı komutanı da bence Snack ya da Krakerin bisküvi askerlerinden biridir...
Yıldırıldım mı ya