Tartışmak için.ben de sen neden bu forumdasın onu anlamadım :S ben niye burdayım onu da bilmiyorum
Tartışmak için.ben de sen neden bu forumdasın onu anlamadım :S ben niye burdayım onu da bilmiyorum
aa ne tartıştın ki sen :S link ver okuyamTartışmak için.
Bulmaya üşendim. Çok uzun süre tartışmalarım olmadı. Gerçi tam tartışmıyorum son zamanlarda kimseyle. Bir kaç kişiyi gözüme kestirmem lazım.aa ne tartıştın ki sen :S link ver okuyam
la gardaş zaten ağustosun sonunda üye olmuşun, zaman senin için ne kadar göreceli kestiremedim ışık hızıns mı çıktın, karadeliğe mi girdin :S neyse meme falan at böyle boş kalıyor yorumlarınBulmaya üşendim. Çok uzun süre tartışmalarım olmadı. Gerçi tam tartışmıyorum son zamanlarda kimseyle. Bir kaç kişiyi gözüme kestirmem lazım.
Atacam zaten az sonra bir kaç tane.la gardaş zaten ağustosun sonunda üye olmuşun, zaman senin için ne kadar göreceli kestiremedim ışık hızıns mı çıktın, karadeliğe mi girdin :S neyse meme falan at böyle boş kalıyor yorumların
boş yapmış bence biraz.Bi arkadaşla tartışırken arkadaş Jack Picayı yenemez dedi... bende mi sorun var ne düşünüyorsunuz?
jackin gözlemi zayıf, bi de golemi parçalayacak kılıç ustalığı yok.o yüzden doğru yaklaşmışBi arkadaşla tartışırken arkadaş Jack Picayı yenemez dedi... bende mi sorun var ne düşünüyorsunuz?