Üye silindi 1004
Apoo paketlemişti Luffy’i orada Zoro olmasa. Bu gerçeğe alış.Buna inaaniyon yani?
Apoo paketlemişti Luffy’i orada Zoro olmasa. Bu gerçeğe alış.Buna inaaniyon yani?
Luffy orada olmasa Zoro ölmüştü biliyon de mi? Çünkü o saldırı Luffy'e değil Zoro'ya yapılacaktı. Zoro'nun daha önce dibinde bile bomba patlamadı. Ağzında patlasa Zoro emekliye ayrılırdı.Apoo paketlemişti Luffy’i orada Zoro olmasa. Bu gerçeğe alış.
Niye inansın ona, olan şey o. Olana inanılmaz ki mesela 10 tane Zoro alır diyorsun ve buna inanabilirsin ama @Yubashiri-sama'nın söylediği şey olmuş inanmaya ne lüzum var xD Hatta seninki sonradan ağam teşekkür ederim gene kurtardın bizi diyor xDBuna inaaniyon yani?
Bak mesela ben bunlar için sana sorabilirim. Hasan bunlara inanıyor musunLuffy orada olmasa Zoro ölmüştü biliyon de mi? Çünkü o saldırı Luffy'e değil Zoro'ya yapılacaktı. Zoro'nun daha önce dibinde bile bomba patlamadı. Ağzında patlasa Zoro emekliye ayrılırdı.
Luffy'nin de ağzında patlamadı. Duman çıktı diyeceksen benzeri Punk Hazard'ta da oldu.Luffy orada olmasa Zoro ölmüştü biliyon de mi? Çünkü o saldırı Luffy'e değil Zoro'ya yapılacaktı. Zoro'nun daha önce dibinde bile bomba patlamadı. Ağzında patlasa Zoro emekliye ayrılırdı.
Oha uydurmaya gel... Luffy ölmüştü ya da yenilmişti demiyorum. Paket olacaktı diyorum.Luffy orada olmasa Zoro ölmüştü biliyon de mi? Çünkü o saldırı Luffy'e değil Zoro'ya yapılacaktı. Zoro'nun daha önce dibinde bile bomba patlamadı. Ağzında patlasa Zoro emekliye ayrılırdı.
Luffy yenenlerin sayısı mı daha çok? Yoksa paket edenlerin mi?Niye inansın ona, olan şey o. Olana inanılmaz ki mesela 10 tane Zoro alır diyorsun ve buna inanabilirsin ama @Yubashiri-sama'nın söylediği şey olmuş inanmaya ne lüzum var xD Hatta seninki sonradan ağam teşekkür ederim gene kurtardın bizi diyor xD
Edit:
Bak mesela ben bunlar için sana sorabilirim. Hasan bunlara inanıyor musun
KucaklayanlarOha uydurmaya gel... Luffy ölmüştü ya da yenilmişti demiyorum. Paket olacaktı diyorum.
CC paketlemişti hatırlıyorsun değil mi? Nefesini kesip. Apoo da öyle bir şov yapacaktı Zoro abisi kurtardı...
Luffy yenenlerin sayısı mı daha çok? Yoksa paket edenlerin mi?
Öyle olsun Zoro onu bırak yanında bomba patlamadı. Patladı mı yoksa?Luffy'nin de ağzında patlamadı. Duman çıktı diyeceksen benzeri Punk Hazard'ta da oldu.
Bu yazdığına inanıyor musun ?Öyle olsun Zoro onu bırak yanında bomba patlamadı. Patladı mı yoksa?
@Montana
İşte işleri güçleri konuyu saptırmak. Luffy g4 ile bir vursa 10-15 Zoro'yu Kuka gibi dağıtır.
Şimdi eski manga bölümlerinden başka örnekler verirdim de girmek istemiyorum. :/Öyle olsun Zoro onu bırak yanında bomba patlamadı. Patladı mı yoksa?
@Montana
İşte işleri güçleri konuyu saptırmak. Luffy g4 ile bir vursa 10-15 Zoro'yu Kuka gibi dağıtır.