Bunu kendi kendine öğrenmemiştir ama yaDragon'a gerek yok yahu çocuk Dressrosa'dan döndü direk sahilde tekme atıyordu olmayan varlıklara Sabo çalışkan çocuk.
Bunu kendi kendine öğrenmemiştir ama yaDragon'a gerek yok yahu çocuk Dressrosa'dan döndü direk sahilde tekme atıyordu olmayan varlıklara Sabo çalışkan çocuk.
Bu adam bu yaptıklarının sebebini açıklamadı mı? Bu yaptıklarıyla o hiç sevmediği schibukai sistemini kaldırılmasına vesile olmadı mı? Ben de kendisinin en güçsüz amiral olduğunu düşünüyorum ama şöyle eleştirerek ayıp ediyorsunuz biraz sanki adama.Başka şeyler de var Dofu alması daha kolayken bunlara girismesi...
Açılırda amiralciler biraz sıkıntı.Coby vs Akainu kim alır?
Bence Coby döver bu karaktersizi. Bu konuyu açma zamanı gelmedi mi sizce?
Amiralciler kim bizim kutsal kitabımız One Piece ve Eichiro Oda arkamızdaykenAçılırda amiralciler biraz sıkıntı.
Hafta da 4 rütbe atlayan kanal 7 balcısı coby reis Roger'ı bile alır.Coby vs Akainu kim alır?
Bence Coby döver bu karaktersizi. Bu konuyu açma zamanı gelmedi mi sizce?
Göğsü delik bir filo amirali... Zor be gülüm xdSon savaşta Fujitora vs. Akainu bekliyorum. Güzel olurdu. Yeni neslin filo amiraliğine de yakışırdı mor kaplan.
Fujitora'nın kurtarılması gereken şapşal bir kardeşi olduğunu zannetmiyorum.Göğsü delik bir filo amirali... Zor be gülüm xd