Sen bakma bunlara. Yamato'yu seven, Oden'i sever. Oden'i seven, Zoro'yu sever. Buna ters işlem de yapabilirsin.Belki Yamatonun saldırılarından biri denk gelir de Zoronun ağzı burnu kayar :d
İyice Zoro düşmanı bellendim
Sen bakma bunlara. Yamato'yu seven, Oden'i sever. Oden'i seven, Zoro'yu sever. Buna ters işlem de yapabilirsin.Belki Yamatonun saldırılarından biri denk gelir de Zoronun ağzı burnu kayar :d
İyice Zoro düşmanı bellendim
Basit aslında.Tarihte krallıkların yıkılmasında büyük rol oynayanlar genelde yahudi olduğu için bir gönderme olabilir.Muhtemelen öyle benzeştirmiştir.Krallıklar için şeytandılar gibisinden yani.Sene 1522 zaten seride.Bununla ne kastediyorlar acaba. Hitler'in zulmünden kaçan bir çocuk falan mı? Belki de Joy Boy antik krallığın yıkımından kaçmıştır.
Hiç duymadım. Hangi krallığı yıkmış ki Yahudiler?Basit aslında.Tarihte krallıkların yıkılmasında büyük rol oynayanlar genelde yahudi olduğu için bir gönderme olabilir.Muhtemelen öyledir.Krallıklar için şeytandılar gibisinden yani.Sene 1522 zaten seride.
Yok ya birşey yıktıkları sadece fransız devrimi rönesans gibi büyük olayları başlatan büyük kişilerle bir ilişki varsa öyle tasarlamış olabilir kafasında.Tarih araştırmadım gerçi ama bilimin gelişmesi krallıkları yavaş yavaş bitirdi Einstein vs bazı kişilikleri örnek almış olabilir.Amerikan tarihinde 3 tane önemli başkan vs şahsiyet var mesela.Franklin D.Roosevelt Dwight D.Eisenhower bunlardan esinlenmiş olabilir.Hiç duymadım. Hangi krallığı yıkmış ki Yahudiler?
Sonuç dediğim gibi olursa kabul edeceksin zaten başka bir şansın yok. Sen de kendini banlattıracak mısın ?Sonucu kabul edebilirim bunu diyorsan olur. Benim için sorun yok.
2. Zoro vs Yamato iddiam hayırlı olsun o zaman
Tabi ki tek taraflı olmaz sonuçtaSonuç dediğim gibi olursa kabul edeceksin zaten başka bir şansın yok. Sen de kendini banlattıracak mısın ?
Tamamdır.Tabi ki tek taraflı olmaz sonuçta
Aynı Luffy işte.Hep kaçıyor.Bununla ne kastediyorlar acaba. Hitler'in zulmünden kaçan bir çocuk falan mı? Belki de Joy Boy antik krallığın yıkımından kaçmıştır.
Diyemeyiz, Shanks ölürdü.Shanksın 2 kolu da sağlamken mihawk ile shanksın sürekli duello yaptığını, sonradan shanksın kolunu kaybetmesinin de etkisi ile mihawkın bu dövüşleri saldığını biliyoruz. Rayleigh'in dediğine -Ve katakuri dövüşünde gördüğümüze- göre hakisi senden yüksek veya eşit biriyle savaştığın zaman hakini daha iyi geliştiriyorsun, buna bakarak eğer mihawk ile shanks düzenli duello yapmaya son vermeselerdi şimdiye high top tier olurlardı diyebilir miyiz?