UyarBir hafta olmak üzre benim seçtiğim avatarı kullanacaksın, aynı şekilde kaybedersem ben, uyar mı?
UyarBir hafta olmak üzre benim seçtiğim avatarı kullanacaksın, aynı şekilde kaybedersem ben, uyar mı?
Öyle bir karşılaşma yok, ölecek bu şizofren manyak.Konu açın Zoro vs Yamato diye. Siz de rahat edin biz de
Anlaştık.
Hayal dünyandan çık artıkkÖyle bir karşılaşma yok, ölecek bu şizofren manyak.
Hayaller alemi iyidir.Hayal dünyandan çık artıkk
Ölmesindense Oden kimliğinden kurtulmasını daha çok tercih ederim. En azından uyanmış olur bazı şeylere.Öyle bir karşılaşma yok, ölecek bu şizofren manyak.
Amacın beni savaşa sokmak mı... Tek başıma... Yapayalnız...Konu açın Zoro vs Yamato diye. Siz de rahat edin biz de
Yalnız olmazsın merak etme. İki fıstığa dibi düşenler oldukça Yamato her türlü fan kazanırAmacın beni savaşa sokmak mı... Tek başıma... Yapayalnız...
Yanlız olmasın merak etme sanji fanları luffy fanları ve tüm zoro sevmeyenler ordusu sana destek olur.Amacın beni savaşa sokmak mı... Tek başıma... Yapayalnız...
Adil bir kapışma gibi görünüyor ?Yanlız olamasın merak etme sanji fanları luffy fanları ve tüm zoro sevmeyenler ordusu sana destek olur.