Böyle bi hata olamaz ve kabul edilemez jsjsjsjHata olma olasılığı da yüksek. Bölüm çıkınca Zoro gözükürse belli olur.
Böyle bi hata olamaz ve kabul edilemez jsjsjsjHata olma olasılığı da yüksek. Bölüm çıkınca Zoro gözükürse belli olur.
Çok güzel bir detay.Normalde Zoro seri boyunca kılıçlarını hep sağ tarafında tutmuş. Son bölümün, son sayfasında sol tarafında tutuyormuş ilk defa. Bu da (yani kılıçları solunda tutması,) samuray felsefesinde, büyük savaşa hazırlandığı anlamına geliyormuş.
Kurban ol Kata'ya kurban olDayak atarak.. neyse :d
Adam yara aldığı için utanç duyuyor ve bunu yenilgi olarak görüyor? Ben bir değişim göremiyorum nedense...Bize tanıtılan Ryuma ile alakası yok gayette karakter change yapmış adama Wanted Romanında dünyanın kralı olarak söylenmesini kabul edenler bu değişimi de kabul etmeliler bence.
Ölümüne dövüş demek yara almak demek değildir be William ben zaten Ryuma'yı Wanted romanına göre ele alanlara söylüyorum.Adam yara aldığı için utanç duyuyor ve bunu yenilgi olarak görüyor? Ben bir değişim göremiyorum nedense...
Wanted'taki gibi değildir zaten Ryuma, ama Op'ta da gayet güçlü birisi olarak tanıtıldı.
Ryuma zombi. Zombi olmasa o yara onu öldürürdü muhtemelen. Kendisi o yüzden yara almayı yenilgi için yeterli gördü.Ölümüne dövüş demek yara almak demek değildir be William ben zaten Ryuma'yı Wanted romanına göre ele alanlara söylüyorum.
Ne üçü yahu? Bir imparator ile sağ kolu ve iki amiral savaşsa yine denizciler derim. Üçü birlikte overkill olur ki MF'de koskoca WB tayfasını hiç kayıpsız gömdü adamlar.1 İmparator ve Sağ Kolu 3 Amiral ile savaşsa sonuç ne olur ?
İki yonkou olsa ancak alır, oldukça yüksek bir zorlukta tabi. Aşağısı kurtarmaz. Tek başına iki amirali aynı anda alacak kimse yok bu seride. Sağ kol amiral tutarken, diğer iki amiral karşılarına kimi koyarsan koy alırlar.1 İmparator ve Sağ Kolu 3 Amiral ile savaşsa sonuç ne olur ?
Marco hastanelik olmuştu zaten. 2 amiral 1 sağ kol 1 imparatorda da alıyor vay be...Ne üçü yahu? Bir imparator ile sağ kolu ve iki amiral savaşsa yine denizciler derim. Üçü birlikte overkill olur ki MF'de koskoca WB tayfasını hiç kayıpsız gömdü adamlar.
Üstüne üstlük teki çiziksiz, diğeri hafif yaralarla ayrıldı. Doğru düzgün hasar alan bir tek Akainu vardı
Çok ilginç gerçekten. Dünyanın en güçlü tayfası bir sağ kol ve bir imparator tarafından öldürülecek adamlarca hezimete uğramış. Aydınlandım, teşekkür ederim.Marco hastanelik olmuştu zaten. 2 amiral 1 sağ kol 1 imparatorda da alıyor vay be...