Evet Ace'iBizlere birini hatırlattı bu durum acaba kim
Evet Ace'iBizlere birini hatırlattı bu durum acaba kim
Hayır, Wano Arkı'nın başlangıcı 909. bölüm olarak görünüyor, yani daha 80 bölüm olmuş. Dressrosa Arkı 102 bölüm sürmüştü, en uzunu o.Ahaha. Hele bir ilk yumruğu koysun Kaido'nun feleği şaşmış halini de koruz.
Yalnız şaka maka şimdiden en uzun arc oldu herhalde di mi? Wano arc.
Sana göre kaç bölümü daha var Wano'nun ?Hayır, Wano Arkı'nın başlangıcı 909. bölüm olarak görünüyor, yani daha 80 bölüm olmuş. Dressrosa Arkı 102 bölüm sürmüştü, en uzunu o.
Eğer Enies Lobi'deki gibi arkı bölmezse, en az 50 bölüm daha sürer.Sana göre kaç bölümü daha var Wano'nun ?
Ben de en az 35 falan var diyorum. Kaido Linlin tarafı hariç savaşların hızlı biteceğini düşündüğümden galiba.Eğer Enies Lobi'deki gibi arkı bölmezse, en az 50 bölüm daha sürer.
Luffy vs Katakuri gibi uzun dövüş çizemez. Çizmek isterse de, parça parça göstermek zorunda.Ben de en az 35 falan var diyorum. Kaido Linlin tarafı hariç savaşların hızlı biteceğini düşündüğümden galiba.
Aynen bu şekilde düşünüyorum.Franky'nin bu bölümde dediği brakio muhabbetini Queen'in de kullanması kıllandırdı beni.Dövüşler 2v1 başlayıp sonradan 1v1 e dönüşebilir mi sence ?Luffy vs Katakuri gibi uzun dövüş çizemez. Çizmek isterse de, parça parça göstermek zorunda.
Dressrosa nasıl 102 bölüm ya.Hayır, Wano Arkı'nın başlangıcı 909. bölüm olarak görünüyor, yani daha 80 bölüm olmuş. Dressrosa Arkı 102 bölüm sürmüştü, en uzunu o.
Yarısı boş o arcın xdDressrosa nasıl 102 bölüm ya.