Dragon'u haki ile görmek... Nasip olur mu ? 10, 20 yıla..
Çizimler güzel ama senaryoyu pek beğenmedim.Return to the Reverie – Chapter 5
Chapter 1: Chapter 2: Chapter 3: Chapter 4: The following is a non-profit fan work based on Eiichiro Oda’s One Piece. The intent of the project is not to replace the original manga or compete with …www.google.com
Reverie ile ilgili fan çizimi 5 bölüm. Güzel yapmış bence :d
King ismini bizzat King boşaltıcak sen sakin ol AlpaAdam King isminin içini boşalttı. Öyle bir karakterdi işte. Ayrıca bu kapakta Ace ve Sabo'nun böcükleri aynı anda Luffy'nin yani Unbreakable'ın böcüğünden tek yiyip yeniliyordular. Mangaka mesajı vermiş. Kralın oğlu da olsan, Luffy karşısında anlamsızdır.
20 yıla Gaban'ı bile görürsün.Dragon'u haki ile görmek... Nasip olur mu ? 10, 20 yıla..
Zor bir ihtimal, Kaidonun elinde bir şekilde de olsa ölmeyen çocuk şimdi mi ölecek+Momo arc prensesi gibi bir şey ölürse Wanonun kurtarılmasının anlamı kalmaz+Oda sensei öldürmeye pek yanaşan biri değil şuana kadar wb ve ace dışında önemli kimseyi öldürmedimomo ölürse şaşırırmisinız..?
ölürmü ölmez mi diye sormadım soruyu yaav diyelim öldü şaşırtıcı olurmu bu sizin icin.?Zor bir ihtimal, Kaidonun elinde bir şekilde de olsa ölmeyen çocuk şimdi mi ölecek+Momo arc prensesi gibi bir şey ölürse Wanonun kurtarılmasının anlamı kalmaz+Oda sensei öldürmeye pek yanaşan biri değil şuana kadar wb ve ace dışında önemli kimseyi öldürmedi
Şaşırmaktan ziyade saçma bulurum veya öldüğüne inanmamölürmü ölmez mi diye sormadım soruyu yaav diyelim öldü şaşırtıcı olurmu bu sizin icin.?
Ölse keşke.momo ölürse şaşırırmisinız..?
Momo ölse bile öleceğinden şüpheliyim. Yani kafası kopmuş adamın ölmeyeceğini düşünen insanlarız sonuçta.momo ölürse şaşırırmisinız..?