Tamam tamam az sakinleşBak ismini hatırlamadığım East Blue köylüsü kız kendisine nasıl paspas çekiyor!! Sen ben gitsek bi mekana üstümüze işetsek, değil paspas çekenimiz yazık diyenimiz bile olmaz.
Tamam tamam az sakinleşBak ismini hatırlamadığım East Blue köylüsü kız kendisine nasıl paspas çekiyor!! Sen ben gitsek bi mekana üstümüze işetsek, değil paspas çekenimiz yazık diyenimiz bile olmaz.
Mihawkla dibini dövdürme konusunda düello yapıp sürekli kaybeden adam değil mi bu ? Kulislerde bilerek kaybediyormuş diyorlar.Kata ve Marco hiç değilse üstüne işetmelerine izin vermiyor.
Joy Boy civelek oğlanı olabilir mi Yuba reyiz? Ortam oğlanı, eğlence oğlanı falan çağrıştırıyor banaLuffy sonuçta Roger’ın beklediği adam değil mi? Bak yine Roger sayesinde. Ne diyor Joyboy.. Eeee Joyboy, Luffy. Roger yine haklı çıkıyor, beklediği adam Buggy’i adam ediyor. xd
Apoo’ya, Kaido dibini dövsün diye yetki veren adam değil mi Kidd?Mihawkla dibini dövdürme konusunda düello yapıp sürekli kaybeden adam değil mi bu ? Kulislerde bilerek kaybediyormuş diyorlar.
Luffy tam bir ortam oğlanı değil mi zaten? MF’de savaşa gelince Dof nasıl da şenleniyordu!? Dof malum her yol var kendisinde...Joy Boy civelek oğlanı olabilir mi Yuba reyiz? Ortam oğlanı, eğlence oğlanı falan çağrıştırıyor bana
Şu kadın için Mihawk ve Shanks ölümüne dövüşmemiydi yahu?Bak ismini hatırlamadığım East Blue köylüsü kız kendisine nasıl paspas çekiyor!! Sen ben gitsek bi mekana üstümüze işetsek, değil paspas çekenimiz yazık diyenimiz bile olmaz.
Çocuk niye Sabo'ya benziyorŞu kadın için Mihawk ve Shanks ölümüne dövüşmemiydi yahu?
Mihawk, Perona için Moria’yı bile ekarte edemedi. Bu kız için nasıl dövüşsün? @William cuttingŞu kadın için Mihawk ve Shanks ölümüne dövüşmemiydi yahu?
Çocuğun saçlar zaten yeşil. Başka bir şey demiyorum.Mihawk, Perona için Moria’yı bile ekarte edemedi. Bu kız için nasıl dövüşsün? @William cutting
Bu sahne Kid gözüktüğü andan itibaren benim de aklımda canlandı. Çizmezse ayıp eder.Şöyle bir şey buldum. Sizce olma olasılığı?