Luffy'nin Muharremleri Zoro'ya fazla gelir. Kaldıramaz onları.Luffy’nin Muharremi çok versin bir tane...
Luffy'nin Muharremleri Zoro'ya fazla gelir. Kaldıramaz onları.Luffy’nin Muharremi çok versin bir tane...
Ben Ace kadar nihilist ve yaşamak istemeyen bir adamım. Fakat Yamato vs Roronoa Zoro içinde bir şeylerin alevlenmesine sebep oldu. Yıllardır bunu bekliyormuşum. Muhtemele ben Yamato vs Roronoa Zoro için doğmuşum.Hayatım boyunca okuyup çalıştım, bir eşik noktasına geldim. Yıllardır o noktayı aşamıyorum. Benim çözümüm Roronoa Zoro vs Yamato olabilir mi?
Bak buna katılıyorum reyiz, herkes kaldıramaz gerçekten...Luffy'nin Muharremleri Zoro'ya fazla gelir. Kaldıramaz onları.
Zoro’yla Yamato’nun kılıçları sopaları daha büyük gözüksün diye bir var?Yamato vs Zoro konusunu bu müzik eşliğinde bekliyorum. Zoro ilacı olacaktır.
Yamato'nun doğru düzgün gücünü bilmediğimiz için onay vermezler gibi. Yinede bir hayalimiz var.İstersen açıyım konuyu.
Ya bi sus ya, ya bi sus yaHayatım boyunca okuyup çalıştım, bir eşik noktasına geldim. Yıllardır o noktayı aşamıyorum. Benim çözümüm Roronoa Zoro vs Yamato olabilir mi?
Kimden izin almam gerekiyor? İzin alıp konuyu açı camda. Bende merak ettim neler olacak diye.İzin almak gerekiyor ayrıca çoğunluk da bu güzelliği talep etmeli.
Bu videoyu sen mi yükledin? Hep tık kasıyorsun.Ya bi sus ya, ya bi sus ya
Sana özel video yükleyecek ama bu benden değilBu videoyu sen mi yükledin? Hep tık kasıyorsun.