Dof en azından zurnalanmadı. ?Ahahaha. Vallaha siz bir kere çekiyonuz biz her an çekiyoruz.
Dof en azından zurnalanmadı. ?Ahahaha. Vallaha siz bir kere çekiyonuz biz her an çekiyoruz.
Ben forumdaki tartışmalardan bahsediyorum ne bir keresi.Bir ara her günAhahaha. Vallaha siz bir kere çekiyonuz biz her an çekiyoruz.
Doflamingo, Wano'ya gelseydi o da zurnalanırdı Amiral bile zamanında zurnalandı Dof her türlü zurnalanır.Dof en azından zurnalanmadı. ?
Benim yazdığımı tekrar yazmışsın yalnız. Alpa'nın dediğini destekliyorum ben.Doflamingo, Wano'ya gelseydi o da zurnalanırdı Amiral bile zamanında zurnalandı Dof her türlü zurnalanır.
Muhabbeti tam takip etmedim ondan şey oldu. Böyle tuhaf güçler herkes için sıkıntı bence.Benim yazdığımı tekrar yazmışsın yalnız. Alpa'nın dediğini destekliyorum ben.
İyi oldu aslında açıklamış oldun benim dediğimi. @RedTeroR Büyük ihtimal sen de yanlış anladın bak. ?Muhabbeti tam takip etmedim ondan şey oldu. Böyle tuhaf güçler herkes için sıkıntı bence.
Olay ne gene kim kimi kucaklıyorİyi oldu aslında açıklamış oldun benim dediğimi. @RedTeroR Büyük ihtimal sen de yanlış anladın bak. ?
Bizimkiler Zurna'nın tadına baktı ya şimdi, seriye şu an devam etmeyenler böyle şeylerle karşılaşmıyor işte. ?Olay ne gene kim kimi kucaklıyor
Şanslı karakterlerBizimkiler Zurna'nın tadına baktı ya şimdi, seriye şu an devam etmeyenler böyle şeylerle karşılaşmıyor işte. ?
Bisküvi askerler.Ana gücü ?