Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakter öyle bir konuma geldi ki midelerin bulanmaması güç. Zaman atlaması sonrasında bozdu diyor herkes de aslında öncesinde bozdu. Adam köle bile almak istiyordu. :/

Biliyorum zaten. xD Valla Sanji'ye yazması eğlenceli oluyor, ama şu kadın mevzuları cidden rahatsız edici seviyelere çıkıyor. O yüzden artık tolere edemiyorum ben hareketlerini, şakayla karışık gömüyorum o yüzden.
Emin ol ODA Zoro hater'ı olsa ona da bir şekil yapardı adam Sanji'yi 2 yıl sonra daha nasıl gömerim diye beyin fırtınası yapıyor çevresindekilerle.

Üye silindi 1004

Sanji ailesine ihanet ettiriyor Zoro'da erkeklerle uyumayı kendisine meslek edinmiş biriyle yattığı için sevinmeli mi reis? sdhfyhgd
Arada dağlar kadar fark var. Hiyori milleti kandırıp beş parasız bırakıyordu. Zoro’ya nasıl düştüğünü gördük ama. Sanji de gitsin çaresizlikten fahişe arasın. Gerçi bulsa ne olur? Para karşılığı bile bunla beraber olmaz kimse... sjsjjsk
Bi Türkiye'yi kıskanan almanlar bi de Zoro kıskanan lütfücüler çekilmiyor ya :artiz:
Ama Zoro’yu da kıskanırsın be Red... Adam muazzam bir karakter... :a:

Üye silindi 1004

Karakter öyle bir konuma geldi ki midelerin bulanmaması güç. Zaman atlaması sonrasında bozdu diyor herkes de aslında öncesinde bozdu. Adam köle bile almak istiyordu. :/

undefined
Yine tayfayı Novalara rezil etmiş. Law'a kadın hamamı adresi sorar, Kid'in önünde seks kölesi almaya çalışır. Sonra bize gelip Zoro'ya da kızın denir...

Yine tayfayı Novalara rezil etmiş. Law'a kadın hamamı adresi sorar, Kid'in önünde seks kölesi almaya çalışır. Sonra bize gelip Zoro'ya da kızın denir...
Onları özgürleştirmek için yapmak istiyordu bu kadarda olmaz.
Arada dağlar kadar fark var. Hiyori milleti kandırıp beş parasız bırakıyordu. Zoro’ya nasıl düştüğünü gördük ama. Sanji de gitsin çaresizlikten fahişe arasın. Gerçi bulsa ne olur? Para karşılığı bile bunla beraber olmaz kimse... sjsjjsk

Ama Zoro’yu da kıskanırsın be Red... Adam muazzam bir karakter... :a:
Orochi'yi de beş parasız bıraktıydı dimi jjsdjsdjg olm eğlence için kiralanan kadınların yaptığı işi yapıyor sen kimi kandırıyorsun ahdshhah

Beklediğim bu değildi. Şerefsiz Toei
Hahaha Çöp Toei’ye güven olmaz Dracule’ciğim... :D
Orochi'yi de beş parasız bıraktıydı dimi jjsdjsdjg olm eğlence için kiralanan kadınların yaptığı işi yapıyor sen kimi kandırıyorsun ahdshhah
Oroçi’ye tokatı geçirdi. Bu kızcağız daha ne yapsın söyle bana??? Sjjsjsja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık