Neyse avatarın güzel bir şey demiyorumWb fanları Zoro fanlarından daha fena uzak durayım en iyisi.
Neyse avatarın güzel bir şey demiyorumWb fanları Zoro fanlarından daha fena uzak durayım en iyisi.
Biri Allah'ın lütfu biri Allah'ın belası, diğeri ne ben de bilmiyorum@Dr. Hiluluk sayın paulie. Bu WB bu kadından bu çocuğu nasıl yapmış olabilir. Çizmesinden küçük kadınla çocuk yaparak ne yapmak, nereye varmak istemektedir
Hahahah Red bu arada bence bu kadının boyu ilk başta böyle değildi, Wb’nin kudretine dayanamayıp, Hyo amca gibi küçülmüş olabilir ksksksBiri Allah'ın lütfu biri Allah'ın belası, diğeri ne ben de bilmiyorum
Asıl olay Weevil'de değil bu kadında ben söyleyim. Boş değil bence bu kadın büyük ihtimal Rocks korsanlarından falan. Zamanında WB'ye takıntılı bir aşıkmış fakat WB buna yüz vermemiş. Sonra da WB'den intikam almak için bu azmanı yaratmış, her yeri dikişli, aklı yerinde değil düşünemiyor bile doğru düzgün. Bu bile bu azmanın insan olmadığına kanıt.@Dr. Hiluluk sayın paulie. Bu WB bu kadından bu çocuğu nasıl yapmış olabilir. Çizmesinden küçük kadınla çocuk yaparak ne yapmak, nereye varmak istemektedir
Doğru onada sarılmıştı. İşte toplasan üç kişi reyiz...Hancock a da sarıldı
Mavili kırmızılı ateş sacmiyor diye sevmiyorsunuz.Biri Allah'ın lütfu biri Allah'ın belası, diğeri ne ben de bilmiyorum
Dur lan aklımda canlandı Allah belanı vermeyeHahahah Red bu arada bence bu kadının boyu ilk başta böyle değildi, Wb’nin kudretine dayanamayıp, Hyo amca gibi küçülmüş olabilir ksksks