Az kaldı parlamasına Smoothie reisin.Ben = demeyi tercih ederim pasifler çünkü. Ölü gibi yatıyorlar.
Az kaldı parlamasına Smoothie reisin.Ben = demeyi tercih ederim pasifler çünkü. Ölü gibi yatıyorlar.
O konuda yarışamaz ama bacak boyu daha uzun Hancock kadar bacağı var hanım kızımızın.Diğer konular ne? Alnı daha büyük değil mesela.
King ile aynı taraftalar ama reisBu sezon Smoothie ve Linlin'in parlama zamanıdır. Smoothie King'i indirecek, Linlin ise OP'un zirvesinde kimin olduğunu gösterecek!
Smoothie bu arc en fazla Wano hamamlarında kese yapar.Bu sezon Smoothie ve Linlin'in parlama zamanıdır. Smoothie King'i indirecek, Linlin ise OP'un zirvesinde kimin olduğunu gösterecek!
Sadece bekle Miyato sensei. Sadece bekle...King ile aynı taraftalar ama reis
Valla siz Zoroseverler bence konuşmamalısınız. Zoro kendi "arcında" neler yaptı gördük. Umarım kayda değer birini keser de en azından onunla avunursunuz.Smoothie bu arc en fazla Wano hamamlarında kese yapar.
Keser kesmez o ayrı konu. Bu Smoothie'nin kese yapacağı gerçeğini değiştirmiyor.Valla siz Zoroseverler bence konuşmamalısınız. Zoro kendi "arcında" neler yaptı gördük. Umarım kayda değer birini keser de en azından onunla avunursunuz.
Bir ara @Smoker onun gerçek hayattaki halini atmıştı. Onu görsen belki fikrin değişirdi uzun bacaklara karşı.Smoothie o uzun bacaklarıyla iğrenç gözüküyor.
Güzel eşleşme olur.Smoothie sağlam birisiyle dövüşecek bence zaten.Bu arada keşke Smoothie'yi sağlam bir şekilde görebilsek. Fakat göstereceğini sanmıyorum. Yamato var aslında dövüşebileceği. Belki bir dövüş çizer.