Len espri yapıyorum herkes niye ciddiye almışBence on numara güzel açıklamış her şeyi. Sen buradan bunu nasıl çıkardın reyiz..?
Len espri yapıyorum herkes niye ciddiye almışBence on numara güzel açıklamış her şeyi. Sen buradan bunu nasıl çıkardın reyiz..?
O değil de ben sopa ve Napolyonun ve shanskin kılıcının da en iyi 12den olacağını düşünüyorum.Ehehe. Niye böyle bir varsayıma gerek gördün?
Yok reyiz ciddi yazmışsın gibi geldi o yüzden merak ettim ksjsksskLen espri yapıyorum herkes niye ciddiye almış
Gören de Zoro düşmanı sanır biziYok reyiz ciddi yazmışsın gibi geldi o yüzden merak ettim ksjskssk
Zoro fanları gergin @Alpamis yorum atıyor kim bilir hangi acendalarını gizliden gizliye yazıyordur Yanlış zamana denk geldin xDLen espri yapıyorum herkes niye ciddiye almış
Demek herşey o lutöcünün suçuZoro fanları gergin @Alpamis yorum atıyor kim bilir hangi acendalarını gizliden gizliye yazıyordur Yanlış zamana denk geldin xD
Geleceği görebiliyorum tartışılacağı için. Ve doğru olduğu için.Ehehe. Niye böyle bir varsayıma gerek gördün?
50. sayı.Mihawk'ın en güçlü kılıç ustası olduğu mangada yazıyor muydu?Yazıyorsa hangi bölümeydi?
Sağ olasın. <350. sayı.