Ray ve Shakky vardı galiba.Konu evlilik olunca düşündüm de op evreninde evli bir çift yok sanırım, adamlar hep gayrimeşru takılıyor
Ray ve Shakky vardı galiba.Konu evlilik olunca düşündüm de op evreninde evli bir çift yok sanırım, adamlar hep gayrimeşru takılıyor
Yok yau, sanmıyorum evli değillerdir :dRay ve Shakky vardı galiba.
Çok edilgen bi tip o tercih etmem şahsenZoro'nun yollu sevgilisi duruken nami ve reiju da kimmiş?
Sen kılıç ağızlayanı yanlış anlamışsınDerinden inanan varsa o Luffy'dir. Luffy'nin Jinbei ile olan sahnesi olsun. Sonra Wano'da iken uzaklara bakıp Jinbei'ye beklemesi olsun felan... O duyguyu çok güzel verdi.
Zoro ise boş verin gereksizi kafasında davrandı.
Yaşlandın be kanka...Ovvv. Ben onu sen ilk yazdığında alıntılamıştım, cevap vermeyi unutmuşum. Fark etmedim şimdi. Ahaha.
27...Yaşlandın be kanka...
Zoro'nun tayfadaki Luffy hariç en sevdiği kişi muhtemelen Sanji'dir
Muhtemelen tayfada en sevdiği kişi Chopper'dır. Arabasta'da konuşmaları, taşıması olsun, Enies Lobby'de ve sonrasında muhabbetin içeriği olsun hep küçük kardeş-abi ilişkisi gibi geldi bana.Yok reyiz o kadar da değil. Nami var, Chopper var, Usopp var...
Evet Chopper ile arasında öyle bir ilişki gerçekten var. Mesela Alabasta da hamam da sırtını keseliyordu Chopper’ın... Zoro’nun, Luffy den sonra en sevdiği kişilerden biri olduğu kesin Chopper’ınMuhtemelen tayfada en sevdiği kişi Chopper'dır. Arabasta'da konuşmaları, taşıması olsun, Enies Lobby'de ve sonrasında muhabbetin içeriği olsun hep küçük kardeş-abi ilişkisi gibi geldi bana.
Beyazsakal'ın bahsettiği ve One Piece bulunduktan sonra çıkacağını söylediği savaş veya Saklı Yüzyıl ile bir bağlantısı varsa Raftel arcındaki bir flashbackte.Im nerede hikayeye dahil olacak acaba?