Zoanların varken onun da vardır her türlü.Lastik ve üretim yapmayan türevlerinin uyanışı olmayabilir yaw. Olmasın lütfen.
Zoanların varken onun da vardır her türlü.Lastik ve üretim yapmayan türevlerinin uyanışı olmayabilir yaw. Olmasın lütfen.
Estağfurullah ne kızması. Zaten önceki tartışma diye bir şey yok. Ben başlatmak için yazdım. xdNe kızıyün önce ki tartışmaları okumam ben
Luffy'nin Law'a etme olasılığı var mı? Seri o seviyede bir evrim geçirebilir mi? Kafamda çılgın sorular.Geçmiş bölümleri okurken 91654658479. kez tekrar edilen:''Korsan ittifaklarının ihanet ile sonuçlanması.'' hadisesine değinilmesi dikkatimi çekti. @Ölüm Cerrahı Law Sence Luffy'mi Law'a ihanet eder, yoksa Law'mı Luffy'e?
Liboş mangaka bu kadar sevilen bir adamı ihanet ettirmez.Ha etse şahane olur benim için.Geçmiş bölümleri okurken 91654658479. kez tekrar edilen:''Korsan ittifaklarının ihanet ile sonuçlanması.'' hadisesine değinilmesi dikkatimi çekti. @Ölüm Cerrahı Law Sence Luffy'mi Law'a ihanet eder, yoksa Law'mı Luffy'e?
Luffy daha ittifak tanımını çözemedi ihanet ne alaka???Luffy'nin Law'a etme olasılığı var mı? Seri o seviyede bir evrim geçirebilir mi? Kafamda çılgın sorular.
Mesajdaki kötü niyeti görüyor, seni korsanfanın yüce adaletine bırakıyorum.Ya bu arada Momo'yu Hz İsa gibi çarmıha germişler kıyamam. Sapık veletin teki ama yaşadıkları falan çok üzücü.
Hz İsa da bir arkadaşının ihanetinin ardından çarmıha geriliyordu sanki. Momo da dokuz kından birinin ihanetine uğradı zavallım. Buradan başka benzetmeler de kurulup like kasılabilir ama bir amaneden değilim uğraşamam.
Seviye farkını nasıl ölçtün?Şu Kaido ile zaman atlaması öncesi Teach arasında 100 gömlek fark var ama sen bilirsin.
Anlık KO. Güzel tabirler kazandırmışsınız mangaya. Fan dalaşının ürünü mü bu saçma meseleler. Ace'ın yenemediği adam Luffy'e kaptanım kaptanım çekiyor bunu mu konuşalım yani.
Seviye farkını ölçmek için. Teach'in Jet Piston ile inim inim inlemesi ve Kaido'nun G4 karşısında duruşunu kıyasladım. Çok da kolay oldu, inanır mısın. Bence sen de başarabilirsin.Seviye farkını nasıl ölçtün?
Yenemedi dediğin olaya bir daha bakmanı tavsiye ederim. O dövüşün ardından Jimbei uyurken, Ace bir de WB ile kapışıyor. Bu olayın Luffy'nin Kata'yı yenmesiyle pek farkı yok benim gözümde.