Killer ve Zoro arasındaki farkı çok net gördüğümüzü düşünüyorum. Kıyaslamak haterlıktır.+1
Bu Killer meselesi ne ya ? Killer Zoro'nun geleceği seviyeyi rüyasında göremez olum ne Killer'ından bahsediyorsunuz ?
Killer ve Zoro arasındaki farkı çok net gördüğümüzü düşünüyorum. Kıyaslamak haterlıktır.+1
Bu Killer meselesi ne ya ? Killer Zoro'nun geleceği seviyeyi rüyasında göremez olum ne Killer'ından bahsediyorsunuz ?
Haterlıktan öte başka bir şey bu. Anlamsız, saçma sapan...Killer ve Zoro arasındaki farkı çok net gördüğümüzü düşünüyorum. Kıyaslamak haterlıktır.
Killer ve Zoro arasındaki farkı çok net gördüğümüzü düşünüyorum. Kıyaslamak haterlıktır.
Haki bile kullanmayan Killer'ın seviyesini de hemen ölçmüşsünüz. Haki bilmiyor mu yoksa?Haterlıktan öte başka bir şey bu. Anlamsız, saçma sapan...
Arc sonu bu yorumlarına güleceksin.Haki bile kullanmayan Killer'ın seviyesini de hemen ölçmüşsünüz. Haki bilmiyor mu yoksa?
Güzel detay. Benim hiç aklıma bile gelmedi.Sabo olayı aklıma geldi mangakaya sağlam sövdüm.
Şimdi Sabo öldü mü kaldı mı deniyor ya. Lan Dragon salak mı Sabo'nun yaşam kartından almamış? Gazetelere bakar durursun tabii.
Adam haki kullanmıyor ama siz seviyesini anlamışsınız bile. Buna şimdiden gülüyorum arc sonu da bakıcaz artık kim gülüyor.Arc sonu bu yorumlarına güleceksin.
E Zoro' da Ashura kullanmadı, haki nihai bir teknik değil ki. Bunun yanı sıra, 2 vs 1 atıyordu o sıra Zoro, tilki dikkatini dağıtmasa omuzuna o yarayı da almıcaktı.Haki bile kullanmayan Killer'ın seviyesini de hemen ölçmüşsünüz. Haki bilmiyor mu yoksa?
Zoro'nun Killer'ın saldırılarından ne kadar rahat sıyrıldığı ortada. Gyukimaru olmasa Zoro'nun Killer'dan hasar almayacağı da aynı şekilde.. Killer'ın neredeyse hiçbir handikapı yokken tek yemesini haki ile kapatamazsın. Zira Zoro'nun %50'sini bile vermediği bir dövüştü bu.Adam haki kullanmıyor ama siz seviyesini anlamışsınız bile. Buna şimdiden gülüyorum arc sonu da bakıcaz artık kim gülüyor.
E Zoro' da Ashura kullanmadı, haki nihai bir teknik değil ki. Bunun yanı sıra, 2 vs 1 atıyordu o sıra Zoro, tilki dikkatini dağıtmasa omuzuna o yarayı da almıcaktı.
Anlamadınız ama ben yine yazayım. Adam haki bile kullanmıyor/kullanamıyor. Siz hala Zoro %50 falan diyedurun.Zoro'nun Killer'ın saldırılarından ne kadar rahat sıyrıldığı ortada. Gyukimaru olmasa Zoro'nun Killer'dan hasar almayacağı da aynı şekilde.. Killer'ın neredeyse hiçbir handikapı yokken tek yemesini haki ile kapatamazsın. Zira Zoro'nun %50'sini bile vermediği bir dövüştü bu.
Neden kullanamıyor ? Smile yediği için mi ?Anlamadınız ama ben yine yazayım. Adam haki bile kullanmıyor/kullanamıyor. Siz hala Zoro %50 falan diyedurun.