Shi shşşşş şşş yeter boş ver, Oni Giri sağlam hareketShishi Sonson'un da üst versiyonu var zaten. Shi Shishi Sonson.
Shi shşşşş şşş yeter boş ver, Oni Giri sağlam hareketShishi Sonson'un da üst versiyonu var zaten. Shi Shishi Sonson.
Yok canım nereden çıktı, uzaydan meteor falan çekiyor aşşa, mevzuat oFujitora uzayda ne döndüğünden haberdar mı yani?
Gomu Gomu Pistol da Luffy'nin en sağlam tekniklerinden. Bunlar 15. sayıya kadar doğru sayılabilecek bilgiler.Oni Giri hareketi Zoro'nun en sağlam tekniklerinden biri la.
Oni giri genel anlamda Zoro'nun bitiriş saldırılarından biri olmuştur. Ki bu bahsettiğimiz Rengoku Onigiri.Gomu Gomu Pistol da Luffy'nin en sağlam tekniklerinden. Bunlar 15. sayıya kadar doğru sayılabilecek bilgiler.
Buyur Rengoku Onigiri Zoro'nun çok yüce bir güç olarak gördüğü rakibine uyguladığı zamanlardan kalma.Oni giri genel anlamda Zoro'nun bitiriş saldırılarından biri olmuştur. Ki bu bahsettiğimiz Rengoku Onigiri.
Zoro çok yüce bir güç olarak görmediği Pica'ya karşı da Santoryu Ogi: Sekai yapıyor.Buyur Rengoku Onigiri Zoro'nun çok yüce bir güç olarak gördüğü rakibine uyguladığı zamanlardan kalma.
Devam etmek istiyorsan da özelden yapalım gönlüm el vermiyor bu haline.
Kabaji'ye kullandığından bahsediyorsun sandım. Tartışmanızı, başından okumadığım için anlamamışım. Niye öyle bi şey yazdım onu da bilmiyorum. O an çok mantıklı gelmiştiOni giri genel anlamda Zoro'nun bitiriş saldırılarından biri olmuştur. Ki bu bahsettiğimiz Rengoku Onigiri.
Çok ayıp. Mihawk önünde kullanılan bir teknik ne kadar güçlü olabilir ki? Bence güç anlamında en zayıf tekniklerinden biridir o teknik.Oni giri genel anlamda Zoro'nun bitiriş saldırılarından biri olmuştur. Ki bu bahsettiğimiz Rengoku Onigiri.