Bu rezilliği daha fazla dinlemek istemiyorum. Trollünü başka yerde yap
Kata da sağkolların en eziğidir. Hadi eyv
Bu rezilliği daha fazla dinlemek istemiyorum. Trollünü başka yerde yap
Kata da sağkolların en eziğidir. Hadi eyv
Chopper doldurulmuş geyiktirGarp adamdır, WB değildir, Usopp öyledir, Chopper şekerdir.
Senin canın sıkılmış kavga arıyorsun xdGarp adamdır, WB değildir, Usopp öyledir, Chopper şekerdir.
Hahahah biliyorsun adamın iyi döneceğini. Buna yakın şeyler dedirteceğim sana zaten ileride yavaş yavaş gel Croc tarafına diyorum dinlemiyorsun.@Sir Crocodile Kaşınma. Kaşınıyorsan kaşırız tabii yaranı.
Hayır Mihawk konusuna saçma sapan şeyler yazmışsın yine ondan dedim. Seninki ne kadar iyi dönse bile Luffy’nin bir hareketine bakar amirale kafa atıyor dersin sonra jet pistola yine alabasta suratını görürüz o yüzden ümidim yok.Hahahah biliyorsun adamın iyi döneceğini. Buna yakın şeyler dedirteceğim sana zaten ileride yavaş yavaş gel Croc tarafına diyorum dinlemiyorsun.
İşlenmeyen adam favori karakter konularında bile zirvelerde şuan Dof'un esamesi okunmuyor.
Keşke yenebilse.Shiryu'yu gram sevmiyorum.Allahın kekosu.Şiryu op tarihinin balonu olma konusunda hızla ilerliyor.Doff dinlene dinlene döver bu eziği.
Öyle bir şey olmaz daha MF de Elmas yiyen adam daha Luffy jetine, ketine gitmez bunu sende biliyorsun. Zaten bunları geçmişte konuştuk kendin diyordun hemen unuttun kendi dediklerini yemeye başladın.Hayır Mihawk konusuna saçma sapan şeyler yazmışsın yine ondan dedim. Seninki ne kadar iyi dönse bile Luffy’nin bir hareketine bakar amirale kafa atıyor dersin sonra jet pistola yine alabasta suratını görürüz o yüzden ümidim yok.