İşte yumurtaya ulaşabilen buysa milyonlarca diğer hücreyi sen düşün.İmkansız.Zoro'nun önüne yumurta koy,git bunu al de.Adam gider Ormandan yumurta bulur.Zoro'yu Zoro yapan özelliklerden biri 3 aylık bebek zekasına sahip olmasıdır.
İşte yumurtaya ulaşabilen buysa milyonlarca diğer hücreyi sen düşün.İmkansız.Zoro'nun önüne yumurta koy,git bunu al de.Adam gider Ormandan yumurta bulur.Zoro'yu Zoro yapan özelliklerden biri 3 aylık bebek zekasına sahip olmasıdır.
Bu arada Doflamingo galibiyetinden mi 500 olmuştu Law yoksa artık Savaş Lordu olmadığı için mi ?Şu Kid iyi cidden özel biriside sanki Law daha hypelanmış serinin ortalarından beri.
Misal supernovalar tanıtılıyor Luffyden fazla ödüllü birisi var falan deniyor, her neyse herkes geçiyor orda law en son gösteriliyor.
Pacifista ile kapışıyor Kid ve Lawın tayfaları beraberinde. Bitirici hamleyi klas bir şekilde yapan eleman Law.
Sonra time skip falan geçiyor herkes iş yapmış falan derken law shichi olmuş.
Yeni açıklanan ödüllerde law 500 iken Kid 470.
Adam doftan ayar yedi cidden ama Dof belki serideki yonkolar dışında kalan en güçlü 2,3 kaptandan biridir hakkını yememek lazım.
Bu dediklerimden Law>Kid iması çıkmasın. Ama olabilirde, yakın oldukları kesin ikisininde. Apoonun şov yaptığı, x drakenin çok güçlü çıkması beklenen bir ortamda Lawa iadei itibar lazım.
Beckman en güçlü çıkacak bence senin dediğin gibi özellikle Shanks'ın astlarına dikkat çekildi. Denk ve zap edilemez bir tayfa olduğu söylendi. Birinci, ikinci ve üçüncü kumandan güç dengesini bozacak tayfa Shanks'ın tayfa olacak bence benim sıralamam senden biraz farklı@Millennium Wizard mangada özellikle belirtilmedikçe sağ kolkarın kaptanlarına oranla güçlü olduklarını düşünürüm. Bir imparator diğerinden güçlüyse sağ kolu da onun sağ kolundan güçlüdür.
Bana göre Marco>Shiryuu>Beckmann>King>Katakuri
Kaptanlarının Rayleigh ile yakın ya da elit güçte değil Marco. Çünkü Rayleigh'in imajı çok farklıydı. Güç kadar ağırlığı da vardı.
Shiryuu>Beckmann dedim çünkü Shiryuu meyve yiyerek extra bir güç kapısı edindi.
Beckmann>King dedim. Kaido>Shanks olsa dahi bu böyle çünkü Shanks'ın astlarına özellikle dikkat çekildi. Ha Kaido ve Shanks hakkında Shanks daha güçlü gibi geliyor orası ayrı.
+1Beckman > Marco > King = Kata > Shiryu
O zaman zoro şimdi king'i alırsa, bir sonraki arc shiryu'yu tekler.+1
Şöyle bir şey var, Beckman sağ koldan ziyade yoldaş. Bunu E. Oda SBSde belirtmişti.
Misal Bigmom Kataya köpek çeker sen kimsin diye, ama Shanks Beckmandan nasihat alır.
Bu yüzden Zoro, Ray ve Beckman ayrı sağ kollar dan.
Zoro niye Kingi alsın. Alsa bile zor bela ölüm kalım ile alır ki Shiryuyu niye diğer ark teklesin. Öyle bir güç artışı olmuyor seride.O zaman zoro şimdi king'i alırsa, bir sonraki arc shiryu'yu tekler.
Oden > WBTüm sağkollar klas adamlar.
Rayleigh > Roger
Zoro > Luffy
Killer > Kid
Beckman > Shanks
Katakuri > Linlin
Marco konusunda üzgünüm kendine kainatın en harika kaptanını seçmeseydi.
King ve Shiryu'nun ağırlığını görmedik henüz.
Marco sonradan gelsede gitmedi. ayrıca kaptanı öldükten sonra tayfanın başına kendisi geçti. Oden gibi Roger'ın yanına gitmedi. Ben Odeni hiçbir tayfadan saymıyorum. Kendi halinde istediği gibi takılan bir Samuray gibi daha çokOden > WB
King > Kaido
Marco sonradan gelme.
Oden de WB'nin kardeşim dediği birisi. Ray, Rogerın ortağı. Oden bile ayrılırken raydan bahsediyor.+1
Şöyle bir şey var, Beckman sağ koldan ziyade yoldaş. Bunu E. Oda SBSde belirtmişti.
Misal Bigmom Kataya köpek çeker sen kimsin diye, ama Shanks Beckmandan nasihat alır.
Bu yüzden Zoro, Ray ve Beckman ayrı sağ kollar dan.
Beckman muhtemelen hepsini alır teke tekte.
İlk 440 vermişlerdi fakat durmuş ödülüydü. Aksiyona girince 500 oldu galibiyetten ötürü.Bu arada Doflamingo galibiyetinden mi 500 olmuştu Law yoksa artık Savaş Lordu olmadığı için mi ?