Silinmiş Üye
Ay muhabbeti serinin sonlarına gelince olacak desek.Usopp harbi dövebilir Enel'i.Usopp döverdi zaten fazla heyecanlı olduğu için kaçırdı o fırsatı.
Ay muhabbeti serinin sonlarına gelince olacak desek.Usopp harbi dövebilir Enel'i.Usopp döverdi zaten fazla heyecanlı olduğu için kaçırdı o fırsatı.
Vay keyfin yerinde senin Apoo katili en son üç maymunu oynayarak kaçıyordu.Yorumla reyiz sana yorumla diyen mi var ama gözünü seveyim olayı zekaya getirip işi saçmalama boyutuna getirme.Zira mevzu zeka oldu mu buraya 1 ton örnek yığarım.Yorma beni hiç
Zoro ve Luffynin soluduğu havayı soluyunca böyle oluyor işteVay keyfin yerinde senin Apoo katili en son üç maymunu oynayarak kaçıyordu.
Ben anladım seni ama dövüş zekasından bahsediyorum. Mesela Luffy zeki bir karakter değil ama dövüş zekası yüksek. Onun gibi. Neyse, benim de uğraşmaya hiç niyetim yok zaten.Yorumla reyiz sana yorumla diyen mi var ama gözünü seveyim olayı zekaya getirip işi saçmalama boyutuna getirme.Zira mevzu zeka oldu mu buraya 1 ton örnek yığarım.Yorma beni hiç
Jabra da yok mu reyiz dövüş zekası .Adam Robin benim kardeşim diyecek kadar zeki biriBen anladım seni ama dövüş zekasından bahsediyorum. Mesela Luffy zeki bir karakter değil ama dövüş zekası yüksek. Onun gibi. Neyse, benim de uğraşmaya hiç niyetim yok zaten.
O çok üst düzey kaçtı. Bizimkilerin zekası yetmedi anlamaya, yemediler o yüzden. Gerçi Usopp yemişti. O da zeki, olsun.Jabra da yok mu reyiz dövüş zekası .Adam Robin benim kardeşim diyecek kadar zeki biri
Bunu bir de Luffye falan söylediğini düşün.Aslında zekice bir hamleO çok üst düzey kaçtı. Bizimkilerin zekası yetmedi anlamaya, yemediler o yüzden. Gerçi Usopp yemişti. O da zeki, olsun.
Bence de en az zorlanan Sanji oldu tayfada.Sanji hiç zorlanmadı bu adamı döverken.
Üstelik Kalifa’dan hayatının dayağını yedikten sonra yeniyor:/Sanji hiç zorlanmadı bu adamı döverken.