Forumdan biri gözler kayınca anlık KO oluyor demişti. Hatta Luffy Kaidoyu KO etti falan diyordu. O yüzden dedimYahu ne anlık KO su darbeden sonra kendi de Luffy.
Kim çıkardı bunu Luffy'yi kıskanan Zoro fanları tabiki.
Forumdan biri gözler kayınca anlık KO oluyor demişti. Hatta Luffy Kaidoyu KO etti falan diyordu. O yüzden dedimYahu ne anlık KO su darbeden sonra kendi de Luffy.
İsteyen istediği yere çekiyor valla mangayı.Forumdan biri gözler kayınca anlık KO oluyor demişti. Hatta Luffy Kaidoyu KO etti falan diyordu. O yüzden dedim
Rakip karşındayken ve ondan saldırı bekliyorken, hazırlıklıyken KO olursan dalga geçerler. Verdiğin Yeti örneğiyle bu bir değil. Ha KO, KO'dur gerisine karışmam diyorsan pekala haklısın. İki durum da KO'dur.Yahu ne anlık KO su darbeden sonra kendi de Luffy.
Benim kızdığım nokta da o, saldırıyı beklemesine rağmen ve geleceği gördüğünü bildiğimiz bir karakterin bu özelliğini Oda kurgu uğruna kapatıyor mu kapatıyor. Hikaye yürüsün diye Oda'nın güç dengelerini hiçe saymasıdır, ciddiye alınacak hele dalga geçilecek birşey değildir.Rakip karşındayken ve ondan saldırı bekliyorken, hazırlıklıyken KO olursan dalga geçerler. Verdiğin Yeti örneğiyle bu bir değil. Ha KO, KO'dur gerisine karışmam diyorsan pekala haklısın. İki durum da KO'dur.
Bahsettiğin ben oluyorum galiba.Babanuki mesela adamda kelepçe var haki kullanamıyorum diyor örnek verilmiş.
Yorumlara genel baktım hızlıca kim ne yazmış bakmadım.Dediğim gibi atla deve karşılaştırmak oluyor mangayı okumakla alakası yok.Argüman olarak kullanırım diye Kaido K.O oldu diyenleri de gördük sonuçta.Bahsettiğin ben oluyorum galiba.
Yeti kardeşler örneğinden sonra tamamen trol amaçlı yazılmıştır. Yoksa mangayı kulağımla falan okumuyorum
O biraz da Luffy göklere çıkartıldığı için oluyor işte. Yoksa herkes biliyor Oda'nın bu tarz şeyleri hep yaptığını. Bilinmesine rağmen çıkarılması gereken sonuç hep eksik. One Piece kimsenin dokunulmaz olduğu bir seri değil. Serinin zirvesi adamlar için de geçerli bu. Luffy dahil herkes için, seri sonunda bile bu geçerli olacak. Dövüşler çoğu zaman çevresel, duygusal etklenlerle ve karakter-fikir çatışması etrafında şekilleniyor, fizikselden daha çok. Mutlak üstünlük yok. Bunlar anlaşılsa, kimse iki amiral alacak bir karakterin olduğunu düşünmezdi mesela. Konudan saptım biraz ama bence önemli bir nokta serideki güç dengeleri açısından.Benim kızdığım nokta da o, saldırıyı beklemesine rağmen ve geleceği gördüğünü bildiğimiz bir karakterin bu özelliğini Oda kurgu uğruna kapatıyor mu kapatıyor. Hikaye yürüsün diye Oda'nın güç dengelerini hiçe saymasıdır, ciddiye alınacak hele dalga geçilecek birşey değildir.
Bunları görmek bu kadar basitken dalga geçiliyorsa art niyettir başkada birşey değil.Gırgır şamata olsun diye yapanı anlarım ama belli kişiler bunu hep yapıyor, sinekten yağ çıkarıyorlar.
Doğru diyorsun her karakter kendinden düşük güçteki rakiplere karşı kötü durumlara düşebiliyor hele Luffy en çok o işlendiği için en çok o bu durumlara düşüyor.Seri sonuda muhtemelen böyle olacak.O biraz da Luffy göklere çıkartıldığı için oluyor işte. Yoksa herkes biliyor Oda'nın bu tarz şeyleri hep yaptığını. Bilinmesine rağmen çıkarılması gereken sonuç hep eksik. One Piece kimsenin dokunulmaz olduğu bir seri değil. Serinin zirvesi adamlar için de geçerli bu. Luffy dahil herkes için, seri sonunda bile bu geçerli olacak. Dövüşler çoğu zaman çevresel, duygusal etklenlerle ve karakter-fikir çatışması etrafında şekilleniyor, fizikselden daha çok. Mutlak üstünlük yok. Bunlar anlaşılsa, kimse iki amiral alacak bir karakterin olduğunu düşünmezdi mesela. Konudan saptım biraz ama bence önemli bir nokta serideki güç dengeleri açısından.