Muhtemelen Ray alır ama Oden'i desteklerim.Ray ve oden dövüşse kimin kazandığından bağımsız olarak tarafın hangi taraf olur?
Muhtemelen Ray alır ama Oden'i desteklerim.Ray ve oden dövüşse kimin kazandığından bağımsız olarak tarafın hangi taraf olur?
O darbeden kaynaklı bir şey bence. Bilincini yitirdiğini sanmıyorumGöz bebeğini göster Kaido'nun yumruk yerken xd
Dıyecek bı kelıme bulamıyorum vallahı .Luffy'nin Kaido'yu ko yaptigini söylemedi kimse.
Algı yapma kardeşim hadi :O darbeden kaynaklı bir şey bence. Bilincini yitirdiğini sanmıyorum
Hakkını vermek lazım Luffy fanlarının güzel algı kasıyorlarHahahaa gözlerinin feri kayan ko oluyosa kata luffy'i kac kere ko yapmış bir bakın bir tane örnek ben vereyim.
Gözlerinin feri kaymış luffy nin demek ko oldu.
Luffy nin bilinci net bir şekilde kayboludu on da bir sıkıntı yokHakkını vermek lazım Luffy fanlarının güzel algı kasıyorlar
Kimse gözleri kaydı diye Ko oldu demedi, bilincini kaybedip, taşındığı için KO oldu
Adam darbeyi aldıktan sonra Zoro kucağına alıp kaçırıyor ve bilinci kapalı şekilde en az iki sahnede gösteriliyor kucakta. KO olmadı demek mantıklı değil ama yine de söylemek isteyen söyler tabi.
Hacı dalga geçen de savunan da aynı şekilde yazıyor kafam karışıyor kusura bakmaLuffy nin bilinci net bir şekilde kayboludu on da bir sıkıntı yok
ben kaido icin örnek verdim. Belitmem lazımdı.