Yalnız diplerinde Queen de var. Kid, Apoo'yla uğraşırken Queen de atlamasın? Luffy sürekli balon deyip duruyordu ona. bu sefer cidden çakabilir bir tane.Luffy tek nasıl atılır gösterebilir.
Yalnız diplerinde Queen de var. Kid, Apoo'yla uğraşırken Queen de atlamasın? Luffy sürekli balon deyip duruyordu ona. bu sefer cidden çakabilir bir tane.Luffy tek nasıl atılır gösterebilir.
Franky'nin seslendirme sanatçısı kendisi gibi garipOne Piece ses aktörlerinin Korona günlerindeki Zoom görüşmeleri
Ada seyahatine çıkarır mı acaba.Yalnız diplerinde Queen de var. Kid, Apoo'yla uğraşırken Queen de atlamasın? Luffy sürekli balon deyip duruyordu ona. bu sefer cidden çakabilir bir tane.
Tek atsa temizleyebilir mi bu ayıbı ? Hiç sanmıyorum durum çok vahim. Law etmeyen adam K.O yapıp bıraktı.Law vs Luffy ne olur desek böyle bir hasar veremez derdiniz.Luffy tek nasıl atılır gösterebilir.
Hayal kırıklığını gösterir Luffy balona.Ada seyahatine çıkarır mı acaba.
Ada seyahatine çıkarır mı acaba.
Güzel olurdu. Hapishanede olduğu gibi yine bir şey olup gitmesi daha olası geliyor bana.Hayal kırıklığını gösterir Luffy balona.
Muhtemelen öyle olur zaten.Queen erkenden harcanamayacak kadar ağır bir top.Ha ben isterim küçümsediği Luffy'nin ağzını eline vermesini tabii.Güzel olurdu. Hapishanede olduğu gibi yine bir şey olup gitmesi daha olası geliyor bana.
Az değilsin tahrik ha. Gelmeyecem oyuna ben.Tek atsa temizleyebilir mi bu ayıbı ? Hiç sanmıyorum durum çok vahim. Law etmeyen adam K.O yapıp bıraktı.Law vs Luffy ne olur desek böyle bir hasar veremez derdiniz.