Luffy tek başına tayfayı alır diyen çılgınlar sağa sola b*k mu atmaya başlamış ? Hı iyi eğlenceler.
Kimsenin siciline bakmayan adama bak. Canımsın.@Eric Cartman Senin gönül gözünü bi açmak lazım kardeş.
73 oy skoru var orada. Şimdi sen, ama onlar hep gıcıklık olsun diye ehe, dersin.
Arkadaşım, baktım burada sallamaya devam ediyorsun, konusu vardı diye hatırladım girdim baktım anket sonucu neymiş diye. Oy verenlerin seceresini tutmuş değilim, konuya girince bir anket ve oy veren kitleyi görüyorsun. Nasıl gıcıklığına diyen kitle var diyorsan, aynı hesapla Luffy/Zoro kıyası içinde diyen kitle var. Hadi Zoro fanları 2-3 isim fazla olsun. Sanji kitlesi dediğin kadar sempatik, yerini bilen bir kitle değil anket ortada. Nerede lafımı yemişim bir de onu söyle de ben de bileyim.Kimsenin siciline bakmayan adama bak. Canımsın.
Evet, derim. Forumun daimi üyelerinden bir sürü üye var böyle düşünmeyen.
Zoro>Luffy diyenlerle kıyaslama, üzülürsün.
Ah fanlık. sen nelere kadirsin. İnsanlara lafını yediriyorsun.
Uzun uzun yazdım, sildim. Gerek yok kalp kırmaya.Arkadaşım, baktım burada sallamaya devam ediyorsun, konusu vardı diye hatırladım girdim baktım anket sonucu neymiş diye. Oy verenlerin seceresini tutmuş değilim, konuya girince bir anket ve oy veren kitleyi görüyorsun. Nasıl gıcıklığına diyen kitle var diyorsan, aynı hesapla Luffy/Zoro kıyası içinde diyen kitle var. Hadi Zoro fanları 2-3 isim fazla olsun. Sanji kitlesi dediğin kadar sempatik, yerini bilen bir kitle değil anket ortada. Nerede lafımı yemişim bir de onu söyle de ben de bileyim.
çıkabilir bence, pek emin değilim. Dıresroza da kyros vardı dofun üçlüden birini almıştı bu ark da samuraylar önemli iş yapacaktır nihai teknik, gizli teknik falan değişik şeyler görebiliriz.Sağlamlar, güçsüz diyen çıkmaz zaten.
Güçsüzler.Ha yeni dünya ortalaması için gayet güçlüler ama yc3 ederler mi belli değil.Sağlamlar, güçsüz diyen çıkmaz zaten.
Önemli iş yapacaklardır. Ancak önem sırasında Zoro,Sanji ve Jinbei'nin arkasına koyuyorum.çıkabilir bence, pek emin değilim. Dıresroza da kyros vardı dofun üçlüden birini almıştı bu ark da samuraylar önemli iş yapacaktır nihai teknik, gizli teknik falan değişik şeyler görebiliriz.
Yeni Dünya ortalamasına göre bence gayet iyiler. Yc 3 karşısında durabilen adamlar var en azından.Güçsüzler.Ha yeni dünya ortalaması için gayet güçlüler ama yc3 ederler mi belli değil.
Aynı şeyi yazmışım zaten laÖnemli iş yapacaklardır. Ancak önem sırasında Zoro,Sanji ve Jinbei'nin arkasına koyuyorum.
Yeni Dünya ortalamasına göre bence gayet iyiler. Yc 3 karşısında durabilen adamlar var en azından.