Bence de kaosun olacağı bir dünyadan kutsalların yönettiği bir dünya daha iyidir. İşin bu kısmını geçelim.
İşin sizi geren kısmına gelirsek bu zaten serinin en saçma güç dengelerinden birini oluşturuyor. Anlatayım biraz xD
Garp gerçekten sadece Roger ile beraber tüm şebek tayfasını indirmiş(Bu seferlik böyle olsun), bu kadar güçlü bir adam ve yanında kendisine denk bir Sengoku var hatta bir de tanesi yonkou edecek üç Amiral var. Bahsettiğim güçten, adamların çıktığı seviyeden haberdar mısınız ? Güç nerelere gitti farkında mısınız ? Bu korsanlar çağı, hükümet falan böyle bir güce karşı tüy siklet kalır. Kimse bu kadar güçlü adamların karşısında ne bir adaya sahip olabilir ne bir söze sahip olabilir. Yok yani öyle bir dünya. Haliyle de derler ki madem sizin de amacınız adalet nedir bu kustal ejder saçmalığı ? Bence de bu konuda çok haklı olurlar. İşin özü adama değiştirebilecek kadar kudret bahşederseniz neden değiştirmiyor lafına da gücenmeyeceksiniz. Adama derken de tüm denizciler olarak da görebiliriz.
Ben karakterin daha çizgileri belli olan bir yapıda olmasını seviyorum o yüzden Ace'yi kurtarıp kurtarmamasından çok ikilemlerde kalıp, fazla konuşup pek bir şeyler yapmamasından şikayetçiyim. O savaşta denizcilerin kahramanı olarak son ana kadar sağlam bir şekilde savaşmasını yada Ace'yi kurtarmasını, ya kutsal ejderlere dalmasını ya da Yonkouların peşinden koşturup hatta bir kaç tanesini zaman içinde içeri atmış olmasını görmek isterdim.