Evlatlıktır belki.
Evlatlıktır belki.
Ben bunu çok uzun zaman önce sözlük gündemine taşıdım. Aşağıdaki resme bakalım.@Smoker sen ne diyosun bu duruma?
Sırf Lami olarak geçiyorsa, D. değildir demek doğru olmaz ama. Trafalgar Lami olarak geçseydi evet öyle olurdu ama Trafalgar soy adı geçmezken D. yi belirtmesi abes olur zaten.Ben bunu çok uzun zaman önce sözlük gündemine taşıdım. Aşağıdaki resme bakalım.
Burada Law'ın ailesini görüyoruz. Anne ve babasının ismi bilinmiyor olsa da, kız kardeşinin adı Lami olarak geçiyor. Trafalgar bu ailenin soy adı olsa da Law'ın adı doğrudan Trafalgar D. Law iken, kız kardeşi için Trafalgar D. Lami ismi geçmiyor hiçbir yerde. Kız öldüğü zaman gülümsüyor muydu, onu da bilmiyoruz. İçinde bulunduğu binada yangın çıkınca ölüyor.
D olmak soydan gelen bir şey ise, ortada bir tür şart falan var sanırım. Bunların bir yerinde özel bir doğum lekesi falan vardır, o lekenin olduğu kişiler D kabul ediliyordur belki. Yine de bu konuda emin olamıyorum.
Ace'in soyad annesinden geliyorOne Piece soy ismi konusunda ataerkil değil mi sonuçta? Baban D. ise sende D.'sin
Annesinden gelmiyor. O annesinin soyadını alıyor.Ace'in soyad annesinden geliyor
+1One Piece soy ismi konusunda ataerkil değil mi sonuçta? Baban D. ise sende D.'sin
O kendi seçiyor.Ace'in soyad annesinden geliyor
22 mayısYeni bölüm ne zaman?