İlki biraz daha bizimkine benziyor.Luffy'nin adını ve soyadını dilimize uyarlarsak, Luffy Monkey D. olarak mı yazmamız gerekir, yoksa Luffy D. Monkey mi? Bana ilki gibi geliyor.
İlki biraz daha bizimkine benziyor.Luffy'nin adını ve soyadını dilimize uyarlarsak, Luffy Monkey D. olarak mı yazmamız gerekir, yoksa Luffy D. Monkey mi? Bana ilki gibi geliyor.
İlki kulağa hoş geldi.Luffy'nin adını ve soyadını dilimize uyarlarsak, Luffy Monkey D. olarak mı yazmamız gerekir, yoksa Luffy D. Monkey mi? Bana ilki gibi geliyor.
Belki öyle yaparım bundan sonra. Türkçeye uyumlu olarak Linlin Charlotte, Robin Nico, Kanjuro Kurozumi gibi.İlki kulağa hoş geldi.
D ikinci isim olduğu için luffy D. monkey bence.Diğer türlü D sona gelirse lakap sıfattan öte denek ürünü kod ismi gibi duruyor.Luffy'nin adını ve soyadını dilimize uyarlarsak, Luffy Monkey D. olarak mı yazmamız gerekir, yoksa Luffy D. Monkey mi? Bana ilki gibi geliyor.
D soyisimdir muhtemelen. Herkeste var çünkü.D ikinci isim olduğu için luffy D. monkey bence.Diğer türlü D sona gelirse lakap sıfattan öte denek ürünü kod ismi gibi duruyor.
D. soyisim olarak geçiyor.D ikinci isim olduğu için luffy D. monkey bence.Diğer türlü D sona gelirse lakap sıfattan öte denek ürünü kod ismi gibi duruyor.
D aşiret soy ismi gibi Monkey de bizde ki soy isim.Sona koymak kötü geldi bana alıştığımız gibi devam etsin ya.D soyisimdir muhtemelen. Herkeste var çünkü.
TDK öyle istiyor.D aşiret soy ismi gibi Monkey de bizde ki soy isim.Sona koymak kötü geldi bana alıştığımız gibi devam etsin ya.
Seferoğullarından Lütfü.D aşiret soy ismi gibi Monkey de bizde ki soy isim.Sona koymak kötü geldi bana alıştığımız gibi devam etsin ya.
Çok garip duruyor ya monkeylerden luffySeferoğullarından Lütfü.