Şiki de Xebeckin tayfadan ama kaptanını yamultan Rogera gel tayfama katıl diyor,yine kaptanını yamultan Garpa sen Rogerı yenemezsin diyorEvet sanki altarnatif bir gerçeklik var ve her şey iç içe giriyormuş gibi geldi bana
Şiki de Xebeckin tayfadan ama kaptanını yamultan Rogera gel tayfama katıl diyor,yine kaptanını yamultan Garpa sen Rogerı yenemezsin diyorEvet sanki altarnatif bir gerçeklik var ve her şey iç içe giriyormuş gibi geldi bana
Şu bölümlere bir daha bakıcam ben galiba bana orada sanki ödül ilanında görmüş ve hakisinden güçlü olduğunu anlayıp çağırmış gibi biz izlenim bırakmışOrda bir sıkıntı yok. Konuşmalar ilk kez karşılaşmışlar gibi değildi zaten. Aksine birbirlerini tanıyorlar gibi bir izlenim vardı.
Değiştim senin hatrına bir bak bakalım.Gorosei konu ile de uyumlu olur.
tekrar at mesajı da millet şenksin ne tür bir adam olduğunu iyice anlasınDeğiştim senin hatrına bir bak bakalım.
Her şey birbirine giriyor sonunda katil sengokunun keçisi çıkacak gibi hissediyorumŞiki de Xebeckin tayfadan ama kaptanını yamultan Rogera gel tayfama katıl diyor,yine kaptanını yamultan Garpa sen Rogerı yenemezsin diyor
Ben de fb'den sonra senin gibi düşünmüşüm. Sonrasında baktım ve aklımda o şekilde kalmış.Şu bölümlere bir daha bakıcam ben galiba bana orada sanki ödül ilanında görmüş ve hakisinden güçlü olduğunu anlayıp çağırmış gibi biz izlenim bırakmış
OlabilirHer şey birbirine giriyor sonunda katil sengokunun keçisi çıkacak gibi hissediyorum
AhajhahaaPeach Buggy ve Shanks'ın velet halleri serideki en iyi ikili. Hatta Peach Buggy fırsatını bulsa Marco'nun sırtına atlayıp peş peşe bıçak saplardı, Marco iyileştikçe de söverdi sen nesin böyle kodumu hayvanı diye. Ufak tefek de olsa yaşanmıştır belki böyle aksiyonlar.
HahahaDaha yaşlısını alamıyor sözde en hızlı.Dof'un Jack'i alabileceği bile kesin değil.King Dof'a avans verir hatta Madara'nın kagelere sorduğunun bir benzerini sorar.Hibrit açayım mı açmıyayım mı diye