Açlıktan bayılmıyor en azından Killer-kun reyix.Allah'tan Allah'tan. Bir de çevrilmese Killer alzaymır olmuş ama yine de kaptanını tanıyıp peşinden gidiyor derdik
Açlıktan bayılmıyor en azından Killer-kun reyix.Allah'tan Allah'tan. Bir de çevrilmese Killer alzaymır olmuş ama yine de kaptanını tanıyıp peşinden gidiyor derdik
Zemini kaydırıp suyu bulandırmayalım. Anlatılmak istenen anlatılmıştır ve umarım anlaşılmıştırAçlıktan bayılmıyor en azından Killer-kun reyix.
Bak bu da viz çevirisi. Çok fark yok ama cidden köpeklik mi etmiş oluyor onu Shogun'u ismiyle çağırmayı cüret ediyorsun, kimsin sen derken. Kin falan da shogun Orochi diyordu bazen saygı mı duymuş oluyor? Sanki Killer Orochi-sama demiş. Hyogo'nun sözünü neden atlıyorsun anlamıyorum reis. Veyahut kaptanı Kid'i takip etmesini veya son bölümlerde aklının gayet yerinde olmasını. Ne yani Kid'i görünce mi aklı başına geldi? Gelmediyse kim iyileştirdi peki? Onla ilgili de fikrin var mı?Page 1 komaya hiç girmemiş bile olabilir. Birileri geldiği gibi Sanji görünmezliği ile tüymüştür ortamdan.
Ben belirtme gereği duydum, sonra yok sanki hiç eksiği yokmuş gibi yazdığımı sanmasın kimse.Tam formunda olmadığı bariz zaten. Silahları farklıydı.
Tilkiyi yenemeyen adama killera tek attiriyorsunuz ya helal olsunAdamın karşısında iki kişi var nesini dönsün istiyorsun ? Bir düşmanın önünde diğeri arkanda ne edecen yani Geçin şöyle karşıma yüz yüze bakalım mı diyeceksin elemanlara.
Walla Viz çevirisinde de köpeklik yapmış adam. Neysem aklı gidik* şeysini yorumlama farkı diyorum. Tyler durden modda değil de daha çok bad trip Jesse gibi.Bak bu da viz çevirisi. Çok fark yok ama cidden köpeklik mi etmiş oluyor onu Shogun'u ismiyle çağırmayı cüret ediyorsun, kimsin sen derken. Kin falan da shogun Orochi diyordu bazen saygı mı duymuş oluyor? Sanki Killer Orochi-sama demiş. Hyogo'nun sözünü neden atlıyorsun anlamıyorum reis. Veyahut kaptanı Kid'i takip etmesini veya son bölümlerde aklının gayet yerinde olmasını. Ne yani Kid'i görünce mi aklı başına geldi? Gelmediyse kim iyileştirdi peki? Onla ilgili de fikrin var mı?
Bence aklı gidik olmadığını kabul etmesi çok zor olmasa. Şu ana kadar mangada tersi var çünkü. İleride aklı gidik denilirse yanlış yorumladım derim ben, şu an demem için hiçbir sebep yok.
Ben belirtme gereği duydum, sonra yok sanki hiç eksiği yokmuş gibi yazdığımı sanmasın kimse.
Dost olmak için sevgi pitircigi olmaya gerek yokmuş onu gördük.Walla Viz çevirisinde de köpeklik yapmış adam. Neysem aklı gidik* şeysini yorumlama farkı diyorum. Tyler durden modda değil de daha çok bad trip Jesse gibi.
Sevgi ile iyileşmiştir adam. Tayfayı gördük. Sıcacık aile ortamı gibi tayfa. Wb kreşi halt etmiş yanında. Dimi @Eustass Captain Kidd
Biz yedirmiyoruz Oda yazmış xDTilkiyi yenemeyen adama killera tek attiriyorsunuz ya helal olsun
@Roronoa Zoro killer aklı gıdık diye mi tek yemiş ? Aldığı darbenin etkisi yok mu diyorlar ?
Ne oldu?Haala Zoro King'i alamaz diyen var mı?
İlgin.Ne oldu?