WBnin gemisine gelip Toki ile çocuk mu yaptı yani :T Bebekliğini görmesek süphe edin deKaido'nun çocuğunun Momonosuke çıkma şansı yüzde kaçtır?
WBnin gemisine gelip Toki ile çocuk mu yaptı yani :T Bebekliğini görmesek süphe edin deKaido'nun çocuğunun Momonosuke çıkma şansı yüzde kaçtır?
Worstgen'e özel bir durum değil. Reddit veya Youtube'da bile Akainu BM'den daha güçlü gözüküyor bence.Worstgen ile amiral vs yonko konusu hakkındaki düşüncelerimiz. Çok farklılar.
Japonya ve Batı'nın kafalar çok farklı.Worstgen ile amiral vs yonko konusu hakkındaki düşüncelerimiz. Çok farklılar.
worstgen ne diyorsa tam tersi.Worstgen ile amiral vs yonko konusu hakkındaki düşüncelerimiz. Çok farklılar.
çocuğun wb'nin gemisinde doğmuş olması onu orada yaptıkları anlamına gelir mi?WBnin gemisine gelip Toki ile çocuk mu yaptı yani :T Bebekliğini görmesek süphe edin de
Ben de Akainu derdim açıkçası.Worstgen ile amiral vs yonko konusu hakkındaki düşüncelerimiz. Çok farklılar.
Ne bilir onlar?Worstgen'e özel bir durum değil. Reddit veya Youtube'da bile Akainu BM'den daha güçlü gözüküyor bence.
Bizi tutuyorum. xdJaponya ve Batı'nın kafalar çok farklı.
Bizim forum Japonya kafasında.Japon forumlarındada bizimle aynı çıkıyordur.
Garip.worstgen ne diyorsa tam tersi.
Nesi garip? İlk siteye girdiğimde o kadar da kötü degil diyordum millet nami vs page one tartisinca kactim hemen. Wano sonrası zoro'ya 1.5 milyar verip sanjiye 600 milyon odul yazan gordu bu gözler. Gerci o bu forumda da var ama olsun. :dNe bilir onlar?
Bizi tutuyorum. xd
Garip.
Forumlar arasındaki farklar garip.Nesi garip? İlk siteye girdiğimde o kadar da kötü degil diyordum millet nami vs page one tartisinca kactim hemen. Wano sonrası zoro'ya 1.5 milyar verip sanjiye 600 milyon odul yazan gordu bu gözler. Gerci o bu forumda da var ama olsun. :d