Luffy anca bal tutan parmağını yalar başka bir şey yapamaz sayın bilal pardon sayın LuffyO adam ittirmekse iş aynı işi Luffy'de yapıyor aynı adama aynı arc'ta
Luffy anca bal tutan parmağını yalar başka bir şey yapamaz sayın bilal pardon sayın LuffyO adam ittirmekse iş aynı işi Luffy'de yapıyor aynı adama aynı arc'ta
Zuhahuahuahu komik adamsın la Ferit.Luffy anca bal tutan parmağını yalar başka bir şey yapamaz sayın bilal pardon sayın Luffy
Mesela ?Free katana sanırım biraz ağırına gitmiş @Densetsu no Samurai Valla bilemem sonra haklı çıktım falan diyorsunda demedin şeyler hakkında
Isterse 5'e gitsin yanına da 2 kişi daha versinler yine tekTek mi çift mi Reis, sonuçta çiftse de tek diyecez ama yine de sen bilirsin
Yok Croconun bombası o. Pelln içinde patladıydı da ölmediydi...Enelin saldırısını atmadın mı sen
Pell'in o bombayı yediği nerede geçiyorki zaten. Açıklanmamış birşey bu.pell şahin değil mi :S bombadan kaçmış olabilir şahinler baya bi hızlı sonuçta. yada kendini haki ile korumuştur
Bırakta çok şey kaybetmeye devam etsin.dizi manyağı ama animelere önyargılı bir kızı one piece'e nasıl başlatırım?
konusunu anlattığımda "savaş içerikli dizileri sevmem" dedi. halbuki düşündüğü gibi bir "savaş" değil... bir yol bulmam lazım, çünkü böyle zekice tasarlanmış içerikleri epey seviyor. ama başlatamadım bir türlü.
git death note a başlat op klişe şunen nedizi manyağı ama animelere önyargılı bir kızı one piece'e nasıl başlatırım?
konusunu anlattığımda "savaş içerikli dizileri sevmem" dedi. halbuki düşündüğü gibi bir "savaş" değil... bir yol bulmam lazım, çünkü böyle zekice tasarlanmış içerikleri epey seviyor. ama başlatamadım bir türlü.
death note da epey iyi seri de E.Oda'nın dahiyaneliğinin yerini hiçbir anime tutamaz gibi geliyor bana ya. büyük animelerin çoğunu izledim ama OP'deki zevki vermedi hiçbiri.git death note a başlat op klişe şunen ne
gerek var.