Kalkardı.....Luffy'e vurduğu gibi vursa Zoro'ya ne olur sence fikrini merak ettim sadece.
Kalkardı.....Luffy'e vurduğu gibi vursa Zoro'ya ne olur sence fikrini merak ettim sadece.
Ne alakası var karşiiiiim?Sen Zoroya sakat mı dedin şimdi?
Kaido Zoro'ya 1 tam 1 yarım saldırı daha yapmak zorunda kalırdı. Çünkü Zoro Luffy'den 2.5 kat daha dayanıklıLuffy'e vurduğu gibi vursa Zoro'ya ne olur sence fikrini merak ettim sadece.
Adama handikaplı dedin. Müşkül dedin adama.Ne alakası var karşiiiiim?
Kaido Zoro'ya 1 tam 1 yarım saldırı daha yapmak zorunda kalırdı. Çünkü Zoro Luffy'den 2.5 kat daha dayanıklı
doflamingo fanı gibi konuştun yav, law sayesinde yendiler diyormuşsun gibi hissettim. neyse ki zoro poşet olup taşınmadı daha.Kaido'ya büyük bir handikap verilmeden(Roronoa Zoro gibi ) malum 3'lünün Kaido'yu yenebilmesi mümkün değil.
Kaido için handikap o. Zoro'ya giren çıkan bi'şey yokAdama handikaplı dedin. Müşkül dedin adama.
Arc sonu korsan avcısı lakabı ejder avcısı olabilir. Ryuugari no ZoroKaido'ya büyük bir handikap verilmeden(Roronoa Zoro gibi ) malum 3'lünün Kaido'yu yenebilmesi mümkün değil.
Wuuuuu beybiArc sonu korsan avcısı lakabı ejder avcısı olabilir. Ryuugari no Zoro
Şüşko iyi löl anlatırdı.