Oda yüzünden girilen bir beklenti, zaman atlamasın dan sonra zoro ve sanji nin aşırı zorlandığı bir vs görseydik bügün beklenti bu kadar yüksek olmaz zoro ve sanji nin ne kadar güçlü olduğnu görmuş olurduk. Bu ikisi geri plana atıldıği icin fanlar da bu arc güclü rakiplerle dovüşmesini istiyor doğal olarak.
İstek doğal tabii. Ama bence aşırı.
Sanji mesela Zoro kadar da bir şey yapmadı. Ama adama Queen'i veriyorlar.
İlk başta King ile Queen Z-S gibi tartışıyor diye böyle dediler. Sonra Zoro kılıcı aldı Kaido'yu kesecek dendi. Her işaret Zoro'yu tepeye taşıyor maşallah.
Ben ve benim gibi düşünenler Jack'i alması onun için güzel bir seviye tırmanışıdır diyince millet küçümsüyoruz sanıyor. Ya da King ile karşılaşırken yardım alır desek yine öyle. Jack 1 milyarlık bir dayanıklılık abidesi. Ony yense, Orochi'yi bitirse, geçmişi hikayesi derken Wano zaten onun arcı olacaktır. Bence Zoro fanları Zoro'yu yürüyen kas yığını bir sayko olarak görmekteler. Sanki Zoro eski roma'da kan görmek isteyenlerin izlediği bir gladyatörmüş gibi. Bundan ibaret. Bir battle shounen için bile fazla.
Luffy merkezli olması benim için de kötü. Koca bir arc, 70 bölüm Sanji bir iki hareket dışında sadece pasta yaptı. Böyle olunca bende sabırsızlıkla Mr 2 ya da Jyabura kalitesinde bir dövüş bekliyorum ama Queen demeye içim el vermiyor.